Anmeldelse af Esquire Grill – Sacramento, USA‏

Anmeldelse af Esquire Grill som var et tilfælde, at vi endte på. Restauranten er placeret på bagsiden af Sheraton Grand hotellet hvor vi boede. Der så rigtig hyggeligt og ordentlig ud så det fristede, her måtte vi spise. Vi valgte at sidde udenfor i det gode vejr, hvor der var lavet et område med borde, gasvarmere og planter.

Esquire grill, Sacramento

Drikkevarer

Vi bestilte en flaske hvidvin fra det lokale Napa område, som blev serveret dejlig afkølet og med en medfølgende isspand. Vores tjener, var utrolig serviceminded og venlig. Vi følte, at hun virkede meget overskudsagtig og havde den evne, at få dig til at føle dig godt tilpas.

Esquire grill, Sacramento

Forret

Vi bestilte en gulerodssalat og en fish and chips til forret. Salaten var meget speciel, men virkelig veltilberedt og smagte af meget. Fisken var frisk og god med en tilhørende tatarsovs til. Deres chips som var hjemmelavet var desværre ikke værd at spise De var alt for bløde. Men ellers to gode forretter som vi nød.

Anmeldelse af Esquire grill, Sacramento

Esquire grill, Sacramento

Hovedretten

Til hovedret bestilte vi en af deres burgere. Det var en stor bøf af lækkert oksekød, indeni var der dressing, salat og tomater. Som tilbehør var der kartoffelmos og pomfritter. Burgerne var dejlig grillet, efter vores ønske og var ikke overfyldt med en masse underlige ting. Det smagte virkelig godt, selvom det med at varme burgerbollen ikke bliver praktiseret i USA. Kartoffelmosen var fantastisk med masser af smag, mens pomfritterne var jævnt kedelige.

Esquire grill, Sacramento

Esquire grill, Sacramento

Dessert

Vi valgte en creme brulee til dessert med smag af vanilje og kanel som vi delte. Cremen havde den rigtige konsistens og sukkeret var karamelliseret perfekt med en god sprød skorpe. En lækker dessert som vi nød.

Esquire grill, Sacramento

Anmeldelse af Esquire Grill

Samlet var vores besøg på Esquire grill en god oplevelse. Det var nu mest for en virkelig god service i nogle gode omgivelser. Maden i sig selv var ikke noget specielt men middelgod.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.