Anmeldelse af Fairmont Bab Al Bahr – Abu Dhabi, UAE

Anmeldelse af Fairmont Bab Al Bahr som er et 5-stjernet hotel i Abu Dhabi. Her oplevede vi et hotel i luksusklassen men lækre værelser, smukt poolområde og en lounge der mere var en restaurant en en lounge. Et imponerende ophold hvor servicen var i top og som vi nød til fulde.  

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Check-in til vores Gold værelse

Vi havde bestil et Gold værelse med lounge adgang. Hotellet var rimelig nyt og vi bliv ved indgangen til hotellet, mødt af en tjener der serverede te og forfriskninger for os. Efter et forsøg på check-in ind i den normale reception, blev vi henvist til egen check-in som var specielt for de gæster som havde lounge adgang.

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

 

Værelset

Vi fik tildelt et dejligt værelse indeholdende en kæmpe king size seng, en sofa med bord, skrivebord, opbevaring, safe, fladskærms-tv, aircon og gratis Wi-Fi.

I badeværelset var der kar og stor brusekabine med rainshower bruser og tilhørende badekåber. Rent, velholdt og vi fik den følelse af luksus, som du håbede på når vi havde bestilt et værelse på et 5-stjernet hotel.

Der var et kaffe – og eller te område, med en skøn Nespresso maskine og gratis vandflasker. For enden af værelset, var der vindue fra gulv til loft med udsigt over byen.

Ved ankomsten lå der et personligt skrevet kort fra de ansatte i Gold teamet og lidt lækkerier på værelset. Værelset gav også muligheden for Butler service til personlig hjælp med udpakning, få presset dit tøj eller andet. Hver aften blev værelset også gjort klar til natten, med gardinerne rullet for og sengen gjort klar til vi skulle sove.

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Loungen på Fairmont Bab Al Bahr 

Vi havde adgang til loungen i vores ophold og der var også morgenmad inkluderet. Maden og servicen var ikke kun i top, den var fantastisk. Ved morgenmaden stod der en kok og han kokkererede, alt det som du havde lyst til.

Der var hver dag afternoon the og happy hour med tilhørende mad om aften. Der var både mulighed for at sidde, ved et almindeligt bord eller i de bløde møbler.

Ud over den helt fanatiske lounge, der måske mere skulle betegnes som en restaurant med fri adgang og lækker mad samt dejlige drikke, kunne vi ikke få nok af udsigten til Sheikh Zayed Grand Mosquen.

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Fairmont Bab Al Bahr hotel, Abu Dhabi

Faciliteterne på Fairmont Bab Al Bahr 

På hotellets område var der to udendørs pools, hvor vi oplevede at få serveret vores gratis vand i en spand med is. Der var desuden adgang til stranden og masser af liggestole. På hotellets var der også flere restauranter som rigt blev repræsenteret af mange af verdens store køkkener.

Hotellet tilbød gratis parkering og gratis transport til shoppingcentret.

Anmeldelse af Fairmont Bab Al Bahr

Vi nød virkelig vores ophold på Fairmont Bab Al Bahr i Abu Dhabi. Et helt fantastisk hotel i den dyre ende. Hvis du vil forklæde sig selv, er dette hotel den vilde luksus som du specielt kan opleve i Mellemøsten. Vi var ret vilde med det og kan selvfølgelig kun give super god anmeldelse af Fairmont Bab Al Bahr.

Vi giver 5 store stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.