Anmeldelse af Grand Hotel Reykjavik – Reykjavik, Island

Vores anmeldelse af Grand Hotel Reykjavik, hvor ved ankomsten blev glade for at se masser af ledige gratis parkeringspladser. Der var lidt forvirring ved tjek ind, fordi vi havde købt et ophold som inkluderede en gratis middag, samt morgenmad.

Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

Faciliteter

Grand Hotel Reykjavik har en meget lys og åben indretning, hvor en del af taget var af glas. En lækker indretning hvor du føler dig velkommen. Dette 4-stjernet hotel er det største i Reykjavik med sine 311 værelser. Hotellet ligger to kilometer fra centrum af Reykjavik og har spa, restaurant og tilbyder cykeludlejning.

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på 1. sal lige over receptionen. Værelset var et standard værelse som indeholdte 2 enkeltsenge og skrivebord med stol. Der var en lænestol med bord, safe, gratis Wi-Fi, aircon, fladskærms tv og opbevaring. Badeværelse var ok men med øvelsen op i badekarret for at bruse sig.

Værelset var hold i lyse farver, trægulve og meget enkelt, men godt indrettet. Vi boede midt i hotellet ovenpå receptionen. Dermed havde vi ingen udsigt, andet end de vinduer som var ind mod lobbyen. Dette bevirkede, at vi skulle have gardinerne trukket for hele tiden, hvis vi da ikke ville være til skue for alle.

Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

Maden på Grand Hotel Reykjavik

Der var i vores ophold inkluderet en middag. Efter en hel del debat med restauranten om hvad den nu indeholdte, endte det desværre med at være en buffet. Buffeten var med et meget begrænset udvalg. Det var ikke en særlig spændende oplevelse men maden var nogenlunde.

Der var også inkluderet morgenmad i vores ophold, Det var en buffet som var rimelig lækker og vi nød vores morgenmad.

Grand Hotel Reykjavik

Anmeldelse af Grand Hotel Reykjavik

Vi havde kun en overnatning, og opholdte os ikke særligt meget på hotellet. Men et 4-stjernet hotel var det ikke. Det bliv ikke bedre af at vi havde et værelse placeret ovenpå receptionen, med masser af støj og uden dagslys.

Servicen var elendig og personalet var ikke særlig imødekommende. Det vidste ikke at der var inkluderet en middag i vores ophold. Det eneste de sagde til os var: Det må i tale med restauranten om, det ved vi intet om!!! Næste gang vi kommer til Island, finder vi helt klar et andet sted at bo. Vi kan desværre ikke give en god anmeldelse til Grand Hotel Reykjavik.

Samlet giver vi 2 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.