Anmeldelse af Hatta Fort Hotel – Hatta, UAE

Anmeldelse af Hatta Fort Hotel som er et 4-stjernet hotel. Hotellet ligger meget smukt oppe i bjergene og hele området er en stor park med masser af græsplæner, blomster og fugleliv. Området er et populært sted for de “lokale” fordi der oppe i bjergene er køligt på de varme dage.

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Check in

Vi fik en god modtagelse da vi ankom, efter en dejlig køretur i bjergene. Fik forklaret lidt om hotellet og fik vores nøgle, til vores værelse eller det var vel nærmere en hytte.

Værelset

Vi fik tildelt en hytte i bedste alpestil, hvilket sendte tankerne mere mod en skiferie i midt Europa end et besøg i Mellemøsten. Hytten indeholdte en kingsize bed, skrivebord, sofa, sofabord, opbevaring, tv, aircon, safe og et rimeligt stort badeværelse med brusehjørne.

Der var mulighed for at lave kaffe eller te og der var sat gratis vand frem. Fra værelset var det muligt at gå ud på en altan med møbler. Herfra kunne vi nyde den mest fantastiske udsigt udover parken og lidt længere væk bjergene.

Hytten var meget rustik indrettet med et meget højt træloft og rå mursten på væggene. Den ældre indretning, gav desværre den uheldig følelse af, at der ikke var helt rent.

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Faciliteter på Hatta Fort Hotel

På hotellets område er der to swimmingpools den ene tæt ved hotellet og den anden lidt væk fra med storslået udsigt til bjergene. Der er tennisbaner, en bar og restaurant.

Vi prøvede baren og restauranten. Disse var som resten af hotellet en sjov og meget anderledes oplevelse. Indretningen i baren var nærmest lidt kitschede, med store røde lædermøbler, der sendte tankerne tilbage til 70’erne.

Der er en gavebutik der solgte de mest underlige ting og generelt var der ret tomt da vi besøgte stedet. Restaurantens mad som vi prøvede var rimelig, men ikke den store smagsoplevelse.

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Morgenmad

I vores ophold var der inkluderet morgenmad og det var en positiv overraskelse. Det var muligt at bestille ud fra et menukort, i stedet for de normale morgenmads buffet.

Vi kunne bestille lige hvad vi havde lyst til og maden var dejlig frisk tilberedt og smagte skønt. Samtidig med maden kunne vi nyde den skønne udsigt, hvilken kun havde en positiv indflydelse på den samlede oplevelse.

Hatta Fort Hotel - Hatta, UAE

Anmeldelse af Hatta Fort Hotel

Overordnet var vores besøg på Hatta Fort Hotel en anderledes oplevelse, men sjove alpehytter og en følelse af, at være sat tilbage til 70’erne. Servicen var god og selvom der kunne have været mere rent, vil vi godt kunne bo her igen.  Derfor giver vi en rimelig god anmeldelse af Hatta Fort Hotel.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.