Anmeldelse af Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Anmeldelse af Hibiscus Beach Resort på St. Croix, som var hotellet vi tjekkede ind på. Det er et 3-stjernet hotel, som vi havde valgt fordi det har beliggenhed direkte ned til havet. Indtjekningen var ikke i en reception, men mere et skur og forgik på trods af de uvante rammer over alt forventning.

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Check in

Vedkommende ved check in var utrolig venlig og især da vi fortalte, at vi var danskere ville venligheden ingen ende tage. Hun gav os to af de bedste værelser beachfront (sagde hun) og vi var  lidt skeptiske. I første række ud til havet i stueetagen, så vi vil have direkte adgang til sand og hav. Da vi så hvor værelserne var placeret vidste vi, med det samme at hun havde givet os de bedste værelser.

Værelset

Værelserne indeholdte en king size dobbeltseng, skrivebord med stol og reol indeholdende et gammelt lille tv. En safe som var en nøgle, som du så var nød til at skulle gå rundt, ØV. Der var køleskab, mikroovn, opbevaring og et fungerende, men gammelt badeværelse.

Værelset fungerede og var som udgangspunkt rimelig og rent. Det er desuden dejligt, at der er klinkegulv og ikke gulvtæpper på værelset. Det som gjorde Hibiscus Beach Resort på St. Croix specielt var udsigten og vores terrasse. Her kunne vi sidde og nyde den storslået udsigt. At vågne om morgen med udsigt til stranden, palmer og havet, er jo nærmeste en drøm. En drøm som vi som danskere altid har og den blev til fulde indfriet på dette hotel.

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Faciliteter

På Hibiscus Beach Resort er der desuden en restaurant, bar og en swimmingpool. En restaurant med en helt fantastisk udsigt direkte til havet. Vi spiste en aften på restauranten og fik rimelig god mad, uden det var noget særligt.

Morgenmaden

Der er inkluderet morgenmad i opholdet, men den var direkte tarveligt, kun med lidt juice, kaffe og brød. Et underligt sted at spare, da et godt måltid at starte dagen på, betyder meget. Den dårlige morgenmad medførte, at vi i løbet af den første dag selv købte nogle ting som kunne peppe vores morgenmad op, så den i det mindste kunne blive nogenlunde.

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Anmeldelse af Hibiscus Beach Resort

Hibiscus Beach Resort ligger lidt uden for Christiansted og du kunne ikke bare gå ind til byen. Så vi var glade for, at vi havde vores bil ellers ville vi nok have følt os rimelig isoleret.

Servicen var god og der blev værnet godt om gæsterne. Som f.eks. da manager kom og sagde at der nok blev en del larm om aften fordi der var fest i baren. Derfor ville han gerne dagen efter give os gratis brunch for ulejligheden. God service!

Selve området er rimelig velholdt, men værelserne som er dejlige store, De var nu en del slidte og kunne godt trænge til en grundig up-date.

Havet er desværre ikke kun sand over det hele. Der er også masser af koraler, så hvis du skal ud i havet kræver det badesko, men stranden er stadig fantastisk.

Vi havde en rigtig god uge på Hibiscus, det er ikke luksus, men det fungerede. Det bedste var bestemt stranden og havet, som også gør at vi giver en rimelig god anmeldelse af Hibiscus Beach Resort.

Vi giver vi 3 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Hibiscus Beach Resort – St. Croix, Amerikanske Jomfruøer

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.