Anmeldelse af Hofbräuhaus – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hofbräuhaus, hvor vi prøvede at spise middag. Vi har tit talt om, at vi en dag skulle prøve at spise middag her når vi har kørt forbi. Vi har sågar fået en god anbefaling fra en lokal, at der skulle serveres lækker tysker mad i en god stemning. Så nu skulle det være, ikke mere snak det var tid til handling, vi besluttede at spise en tidlig aftensmad.

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Lokalet

Vi blev mødt i en slags forhal, af en del kvinder i den typiske tysker national påklædning. Påklædningen var en kort nederdel, hvid bluser med vest udenpå samt et forklæde. Herefter blev vi vist ind i et enormt lokale og fik anvist en plads på en lang træbænk med tilhørende bord. Der var et krus med bestik og servietter, så det var meget folkeligt og afslappet.

På en scene stod der et orkester og spillede typisk tysk tyrolermusik, ledsaget af noget der måske var sang. Så stemning var der masser af. Stedet er en kopi af et ølhus i München i Tyskland, der har samme navn. Der bliver også på stedet holdt en masse events og der var desuden et stort udendørsområde.

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Mad og drikke

Vi bestilte alle tre dagens suppe som var tomatsuppe og egentlig ikke specielt tysk. Den var ok, ikke noget særligt og bestemt ikke en oplevelse der trækker op i en anmeldelse af Hofbräuhaus. To af os, som ikke skulle køre, drak dejlig tysk afkølet hvededøl.

Herefter skulle vi alle have vores hovedretter. Vi havde valgt tre forskellige retter

  • Klassisk Wienerschnitzel med tysk kold kartoffelsalat og tranebærsauce.
  • Jagerschitzel med champion sovs og spetzel samt tranebærsauce.
  • Sauerbraten som var en ret med braiseret oksekød i rødvin, tilhørende dumplings og rødkål.

Vores schnitzler var udmærket, men ikke den store oplevelse. Den braiserede ret var rimelig velsmagende. Det gennemgående tema med tranebærsauce, må være en tilsneget amerikansk ting, det har vi da ikke oplevet i Tyskland.

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Anmeldelse af Hofbräuhaus

Stemningen hvis du altså er til tyrolermusik, kan der ikke klages over. Stedet prøver også at lave det som en tysk ølstue og det kom de rimelig godt fra. Men maden, smagen og tilberedningen var langt under middel, den var kedelig og flad.

Niveauet var slet ikke på højde med priserne og den kvalitet du normalt vil opleve i Tyskland. Nu var der heller ikke nogle af os, der troede at de ansatte, på nær musikkerne, har været i nærheden af Tyskland eller sågar ved hvor det ligger på verdenskortet.

Konklusionen er, at vi nok ikke igen da maden var alt for dyr og dårlig. Servicen var rimelig ok, men det allerbedste ved vores besøg var de lækre fadøl og den tilkøbte saltkringle. Vores anmelde af  Hofbräuhaus, er desværre ikke særlig god.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.