Anmeldelse af Hotel Renew – Honolulu, Hawaii‏

Anmeldelse af Hotel Renew som er et mindre boutiquehotel, beliggende i Honolulu ved Waikiki Beach. Vi ankom meget sent og blev mødt af et meget venligt personale i reception. De udleverede, dejlige kolde vaskeklude og iskold ananas juice. Skønt og vi følte os med det samme velkomne og så frem til, at se vores værelse.

Hotel Renew

Hotel Renew

Værelset

Værelset som vi fik tildelt, var beliggende på 4. sal. Vi blev glædeligt overrasket, da vi åbnede døren for det var virkelig hyggeligt indrettet. Det vildeste var dog, at vi havde havkig til stranden kun 50 meter væk. Dette kunne kun blive et godt ophold! Troede vi.

Værelset indeholdt et stort skrivebord, to queen size senge, en bænk langs med vinduet, klædeskab og yderligere opbevaring. Det var to stole, aircon, safe og et kæmpe 50 tommer fladskærms-TV Møblerne var mørke, hvilket gav et rigtig hyggelig indtryk. Badeværelset var lettere luksusøst og meget anvendeligt. Som udgangspunkt, et lækkert værelse som burde give en god anmeldelse af Hotel Renew.

Hotel Renew

Hotel Renew

Faciliteter og morgenmad

Der var morgenmad med i prisen, som bestod af lidt brød, varme drikke og frisk frugt. Morgenmaden var ikke noget særligt men dog rimelig god. Der var i receptionen også en beholder med friskt isvand med citron til fri afbenyttelse, god detalje.

Der var desuden inkluderet Wi-Fi som fungerede rimelig godt. Vi kunne desuden låne strandhåndklæder og strandstole som vi kunne medbringe til Waikki Beach som lå for enden af vejen.

Morgenmadsområdet som var meget lille, blev om aften ændret til barområde i ca. 3 timer. I det tidsrum, var der happy hour og der blev serveret skønne drinks til rimelige penge.

Personalet var utrolig venlige og meget serviceminded. Vi kunne fra udgangen af hotellet se stranden, så god placering. Alt sammen ting som skulle give et hotel som dette 4 eller 5 stjerner og dermed en god anmeldelse.

Hotel Renew

Vi blev syge af at bo på Hotel Renew

Men og der er et stort “men”, nu vokser træerne jo ikke ind i himlen. Der var papirtynde vægge imellem værelserne. Der var en mærkelig lugt og først da Tore begyndte at hoste og fik ondt i halsen, begyndte vi at tænke over det.

Aircon’en var “pakket” ind i træbænken ved vinduet og lugten af mug/fugt var blevet tiltagende. Annette begyndte også at kunne mærke det i øjnene. Vi påpegede det og de gik op på værelset, hvor de sprøjtede med friskluft spray. De tilbød os også et andet værelse, som desværre lugtede det ligesådan. Så personalet forsøgte det rigtige, men kunne selvfølgelig ikke løse et generelt mug angreb.

Anmeldelse af Hotel Renew‏

Et lækkert hotel med en rigtig god beliggenhed men som desværre gjorde os syge, under vores ophold. Vi kan derfor i vores anmeldelse af Hotel Renew, ikke anbefale at du bor på dette hotel.‏

Vi giver 0 stjerner ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center