Anmeldelse af Hotel Renew – Honolulu, Hawaii‏

Anmeldelse af Hotel Renew som er et mindre Boutique hotel, beliggende i Honolulu ved Waikiki beach. Vi ankom meget sent og blev mødt af et meget venligt personale i reception. De udleverede dejlige kolde vaskeklude og iskold ananas juice. Skønt og vi følte os velkomne med det samme. Vi så frem til at se vores værelse.

Hotel Renew

Hotel Renew

Værelset

Værelset som vi fik tildelt var beliggende på 4. sal. Vi blev glædeligt overrasket da vi åbnede døren for det var virkelig hyggeligt indrettet. Det vildeste var dog, at vi havde hav kig til stranden kun 50 meter væk. Dette kunne kun blive et godt ophold! Troede vi.

Værelset indeholdte stort skrivebord, to queen size senge, en bænk langs med vinduet, klædeskab og yderligere opbevaring. Det var to stole, aircon, safe og et kæmpe 50 tommer fladskærms tv. Møblerne var mørke, hvilket gav et rigtig hyggelig indtryk. Badeværelset var rimeligt, lettere luksuøst og meget anvendeligt. Som udgangspunkt et lækkert værelse som burde give en god anmeldelse af Hotel Renew.

Hotel Renew

Hotel Renew

Faciliteter og morgenmad

Der var morgenmad med i prisen, som bestod af lidt brød, varme drikke og frisk frugt. Morgenmaden var ikke noget særligt men rimelig godt. Der var i receptionen også en beholder med friskt isvand med citron til fri afbenyttelse, god detalje.

Der var desuden inkluderet WI-FI som fungerede rimelig godt. Vi kunne desuden låne strandhåndklæder og strandstole som vi kunne medbringe til stranden.

Morgenmadsområdet som var meget lille, blev om aften ændret til bar område i ca. 3 timer. I det tidsrum, var der happy hour og der blev serveret skønne rimelig billige drinks.

Personalet var utrolig venligt og meget serviceminded. Vi kunne fra udgangen af hotellet se stranden, så god placering. Alt sammen ting som skulle give et hotel som dette 4 eller 5 stjerner og dermed en god anmeldelse af Hotel Renew.

Hotel Renew

Vi blev syge af at bo på Hotel Renew

Men og der er et stort “men”, nu vokser træerne jo ikke ind i himlen. Der var papirtynde vægge imellem værelserne. Der var en mærkelig lugt og først da Tore begyndte at hoste og fik ondt i halsen, begyndte vi at tænke over det.

Aircon’en var “pakket” ind i træbænken ved vinduet og lugten af mug/fugt var blevet tiltagende. Annette begyndte også, at kunne mærke det i øjnene. Vi påpegede det og de gik op på værelset hvor de sprøjtede med frisk luft spray. De tilbød os også et andet værelse, som desværre lugtede det af det samme. Så personalet forsøgte det rigtige, men kunne selvfølgelig ikke løse et generelt mug angreb.

Anmeldelse af Hotel Renew‏

Et lækkert hotel med en rigtig god beliggenhed men som desværre gjorde os syge og utilpasse under vores ophold. Vi kan derfor i vores anmeldelse af Hotel Renew, ikke anbefale at du bor på dette hotel.‏

Vi giver 0 stjerner ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2018 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »