Anmeldelse af Hotel Rio Lancaster – Rio de Janeiro, Brasilien

Anmeldelse af Hotel Rio Lancaster som er et 3-stjernet hotel der ligger lige ud til Copacabana standen i Rio de Janeiro. Hotellet har en fantastiske beliggenhed og udsigt, hvilket også var grunden til vores valg af dette hotel. En drøm om at kunne bo med udsigt til en af verdens mest berømte strande.

Lancaster Othon Travel Hotel - Rio de Janeiro, Brasilien

Værelset

Indtjekningen gik fint og vi vores de luxe værelser, dejligt højt beliggende på 8. sal. Værelset indeholdte kingsize seng, opbevaring, skrivebord med stol, aircon, safe, og rimelig stort badeværelse. Ikke særlig deluxe, værelset virkede nærmest skrabet og var meget slidt. Det som var meget positivt var klinkegulvene. De gav os en fornemmelse af renhed.

Det allerbedste ved værelset var en lille altan med direkte udsigt til Copacabana standen og havet. Herude kunne vi stå og nyde, en helt fantastisk udsigt som vi slet ikke kunne få nok af og skulle som udgangspunkt trække op i vores anmeldelse af Hotel Rio Lancaster.

Lancaster Othon Travel Hotel - Rio de Janeiro, Brasilien
Lancaster Othon Travel Hotel - Rio de Janeiro, Brasilien
Lancaster Othon Travel Hotel - Rio de Janeiro, Brasilien

Lancaster Othon Travel Hotel - Rio de Janeiro, Brasilien

Morgenmaden

Der var inkluderet morgenmad i vores ophold. Det var udmærket, selvom det var lidt skrabet. Nogle dage var vi heldige og kunne få et ledigt helt henne ved vinduet, så vi kunne spise med direkte udsigt til Copacabana. Det var efter en sådan fantastisk morgenmadsoplevelse, vi havde svært ved at rejse os og forlade bordet.

Anmeldelse af Hotel Rio Lancaster

Vores værelser var rimelig skrabet og snusket. Servicen på hotellet var venlig, men rengøring blev der desværre ikke brugt så meget tid på. Værelserne og hotellet generelt trængte virkelig til en modernisering.

Beliggenheden var helt klart den bedste, vi krydsede bare vejen, så stod vi på Copacabana stranden. I nærområdet var der også masser af barer og restauranter.

Uden udsigten til stranden ville Hotel Rio Lancaster kun få en 1’er, men med altan og direkte udsigt hæver dog vores anmeldelse af Hotel Rio Lancaster.

Vi giver vi det 2 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.