Anmeldelse af Icelandair Saga Class

Anmeldelse af Icelandair Saga Class og det er vel den klasse som må betegnes, som Icelandair’s svar på Business Class. Du har din egen tjek in og der er mulighed for, at benytte loungen i de forskellige lufthavne.

Icelandair Saga Class: København – Reykjavik (flyvetid 3 timer) + Reykjavik – Boston (flyvetid 5:35

Icelandair Saga Class

Indvendig i flyet

Sæderne på Saga Class har en rigtig god brede og er i læder. De kunne desværre kun lægges en lille smule ned. Der var to sæder på den plads, hvor der normalt ville have være 3 sæder. Så overordnet set, sad vi rigtig godt.

Der var skærm i sædet foran med underholdning og dertilhørende lækre kvalitets høretelefoner. Vi fik en lille toilettaske som indeholdte læbebalsam, creme, tandbørste og strømper. Så god service og dejligt, når de små detaljer er på plads.

Forplejningen

På Icelandair Saga Class, fik vi tilbudt drikke med nødder efter vi var ankommet og sad klar i flyet. Der var mulighed for at vælge mellem forskellige retter og maden var bestemt lækker med tilhørende vine.

Standarden på Icelandair Saga Class

Standarden er ikke på samme høje niveau som andre flyselskabers Business Class, men dette afspejles også i prisen. Forskellen mellem en normal økonomi billet og Saga Class er ca. det dobbelte og betydelig billigere end en rigtig Business Class billet.

Lounge adgangen som vi benyttede var ret ok, sæderne og forplejningen medvirkende til, at vi synes at det var de ekstra penge værd og dermed er vi meget positive i vores anmeldelse af Icelandair Saga Class.

Vi kunne desuden på denne klasse tage to stykker bagage med.

Icelandair Saga Class
Icelandair Saga Class

En gyser af en flyvning til Boston

Vores flyvning fra Reykjavik til Boston endte med, at blive lidt af en gyser som Icelandair var uden skyld i. Da vi skulle lande i Boston var der lige pludselig turbulens og uvejr. Så da vi var næsten nede på landingsbanen, måtte kaptajnen tage en pludselig stigning op igen.

Vi cirkulerede rundt og efter noget tid blev der igen forsøgt at lande. Vi kunne alle se landingsbanen og troede at nu skulle vi lande. Men med et blev hele landingsbanen pludseligt oplyst af lyn, så endnu engang en lynhurtig stigning op igen.

Der var nu ikke mere brændstof på maskinen. Kaptajnen fandt en lille transport lufthavn et kvarter tids flyvning fra Boston lufthavn, hvor vi landende. De fik vækket nogle mennesker der sørgede for at vi fik brændstof.

Så efter en lille time lettede flyet igen og fremme igen lykkes det endelige kaptajnen, at lande vores fly i Boston lufthavn. Normalt klapper vi ikke når vi lander, men lige på dette tidspunkt havde vi begge lyst til det.

Icelandair Saga Class

Anmeldelse af Icelandair Saga Class

På trods af en gyser flyvning til Boston, fik vi et godt indtryk af Icelandair Saga Class. Du skal ikke forvente en rigtig Business Class, men en Saga Class billet indeholder en klar opgradering i forhold til en normal økonomi billet. Så hvis pengene tillader det, er Saga Class vejen frem til en mere behagelig flyvning.

  • Rejsetidspunkt september.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.