Anmeldelse af Loris Diner – San Francisco, USA

Anmeldelse af Loris Diner som ligger i San Francisco. Diner kulturen er for os, en del af USA og selvom de er under pres fra de normale fast-food kæder som f.eks. McDonalds, findes de heldigvis stadig overalt i USA. En Diner er en restaurant, som serverer typisk amerikansk fast-food.

Anmeldelse af Loris Diner - San Francisco, USA

Typisk Diner

En typiske DIner har som regel lange åbningstider, hvis de ikke har åben 24/7. Du kan typisk købe morgenmad, burgers, hot dogs, tynd kaffe, milkshake, pomfritter og cheesecake. Serveringen er hurtig, men du skal ikke forvente at kunne få meget grønt og fedtfattig mad, dog tilbyder flere af dem forskellige slags salater.

Anmeldelse af Loris Diner - San Francisco, USA

Lokalet og stilen hos Loris Diner

Stilen hos Loris er fra 50’erne, med båse med et fast bord i midten og bænke på siderne. Der bliver spillet 50’er musik og de ansatte har uniform på. Loris har også gjort rigtig meget ud af deres indretning, så bare det at træde indenfor på denne Diner, var en oplevelse.

Loris Diner var holdt i rødt og blankt stål. De havde gamle radioer og bilfælge på væggen. Der var en jukeboks og de ansatte havde sort eller rødt tøj på. Bare disse oplevelse, gør at du bør besøge Loris Diner og det trækker da også op, i vores anmeldelse af Loris Diner.

Anmeldelse af Loris Diner - San Francisco, USA

Anmeldelse af Loris Diner - San Francisco, USA

Anmeldelse af Loris Diner - San Francisco, USA

Milkshaken

En af mine store favoritter på Loris Diner var helt klart, deres Orange Dream milkshake. Den var vild lækker og smager himmelsk. Den bliver serveret i et højt glas og jeg fik desuden et metalkrus hvor der var til en ekstra shake. Der var selvfølgelig også mulighed for at bestille andre smagsvarianter.

Loris Diner

Maden

Maden var ok, men ikke noget særligt. Det der gjorde Loris Diner til noget særligt, var indretningen og stemningen. Her på Loris Diner, kunne vi næsten se slænget fra Grease filmen sidde nede ved deres stambord.

Vi har dog et par gange spist udmærket morgenmad med frisk frugt, æg, bacon, stegte kartofler og toast. Det blev oftest serveret sammen med den altid tynde kop Diner kaffe, som smagte lidt brændt efter at have stået på varmepladen i (nogle gange) flere timer.

De lavede desuden udmærkede burgere på Loris hvor vi kunne kombinere det næsten som vi ønskede det. Menukortet var enormt og vi kunne altid  finde et måltid, som vi kunne lide.

Loris Diner

Loris Diner

Anmeldelse af Loris Diner

For en dansker, var det bestemt en sjov oplevelse at træde tilbage til 50’erne. Maden var rimelig uden det var en stor madoplevelse. Hvis du forventer en kulinarisk oplevelse, skal du ikke spise på Loris Diner. Hvis du til gengæld vil opleve stemningen og musik fra 50èrne så er Loris Diner stedet. Et sjov oplevelse i San Francisco. 

Anmeldelse af Loris Diner - San Francisco, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.