Anmeldelse af Namastre Kitchen – Hong Kong‏

Anmeldelse af Namastre Kitchen som er en indisk restaurant der ligger i nabolaget af Hotel ibis Hong Kong Central and Sheung Wan, i Soho kvarteret. Udefra ser det ikke ud af noget særligt men vi blev positivt overrasket. Hold da op sikke god mad vi spiste på denne restaurant.

Namastre Kitchen - Hong Kong

Namastre Kitchen - Hong Kong

Lokalet

Indenfor var der lidt borde med sorte duge og træmøbler. Lokalet var ikke særligt hyggeligt indrettet og umiddelbart stod vi derinde og var ved at fortryde vores valg. Vi havde, nu ikke tid til at finde et andet sted og det var nu godt vi ikke gjorde det.

Drikkevarer og appetizers

Vores tjener på kom med et menukort og vi blev glædelig overrasket. Det var på engelsk og ikke kun kinesisk. Puha! Vi bestilte en flaske hvidvin, som blev serveret i en spand med is og kort tid efter, fik vi serveret nogle lækre appetizers med lidt brød og mintchutney til.

Forret

Vi bestilte forretter som vi så alle tre delte. Det var samoas med sød chilisovs og friturestegte grøntsager. Begge dele var virkelig velsmagende, godt tilberedt og to rigtig gode forretter. Vi nød det.

Namastre Kitchen - Hong Kong

Hovedret

Til hovedret bestilte vi indiske ris og tre forskellige hovedretter. Kylling Korma, Kylling Tika Masala og Kylling Makhani, sammen med en brødkurv med forskellige Naan brød til. Maden var lækker, vi nød den og det var et af de bedste måltider som vi havde fået i meget lang tid.

Namastre Kitchen - Hong Kong

Namastre Kitchen - Hong Kong

Namastre Kitchen - Hong Kong

Namastre Kitchen - Hong Kong

Anmeldelse af Namastre Kitchen

Ja, på trods af restaurantens kedelige udseende, kunne ikke slet ikke få armene ned. Maden var noget af den bedste indiske mad vi længe havde fået. Super lækkert, godt tilberedt og en rigtig god oplevelse.

Vi kunne sagtens leve med, at vinen ikke var i top og stedet mest af alt mindede om et kikset forsøg på at skabe en dansk krostue. Vores læring er, at vi skal ikke altid bedømme et sted ud fra udseendet. Servicen og maden var bestemt en god oplevelse og Namastre Kitchen er et sted, hvor vi gerne spiser igen, næste gang vores vej kommer forbi Hong Kong.

Bonusinfo:: Du kan på Namastre Kitchen også bestille take away mad.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.