Anmeldelse af Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Anmeldelse af Restaurant Elements som tilbød os hyggelige lokaler, dæmpet belysning, behagelige møbler og et smukt opdækket bord. Den yngste i selskabet havde fødselsdag, så det var nærliggende at afprøve vores hotel Tallink Riga’s restaurant Elements. Det var bestemt en meget positiv oplevelse

Anmeldelse af Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Lokalet

Vi blev modtaget af en venlig tjener på restaurant Elements, som ligger på hotel Tallink, som også var det hotel, hvor vi boede. Selve lokalet på restauranten var enormt og det var snedigt opdelt med florlette gardiner. Det var medvirkende til at rummet, ud over at være hyggeligt, også fik en lidt intim stemning. Vi fik anvist et bord ved vinduet, så vi dermed havde fornøjelsen af at kunne kigge ud på livet i gadebilledet.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Drikkevarer og appetizer

Vi fik et menukort og besluttede at vi til denne menu, ville bestille en flaske hvidvin. Tjeneren kom med en flaske og heldigvis en isspand, så resten af vores vin kunne være afkølet under middagen.

Køkkenchefen sørgede for at vi fik serveret en lille appetizer, lidt cremet ost med en reje og vi fik en brødkurv med flere forskellige slags brød, smør og sort salt. Lækkert og altid positivt i forhold til en anmeldelse af restaurant Elements.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Forretterne

Vi besluttede at bestille tre forskellige forretter.

  • Den ene valgte en cæsar salat med stegt kyllingen. Friskt og lækkert med en fantastisk skøn dressing og lækre store parmesan flager. En rigtig velsmagende forret.
  • Den anden i selskabet bestilte kaninpie som dekorativt blev serveret i en glaseret urtepotte. Den lille urtepotte indeholdt bønner, squash ost, kanin og en sprød bacon kiks.
  • Den sidste i selskabet valgte catfish med gulerod og æble pure, rødbeder, krebs og hollandaisesovs.

Alle 3 forretter var rimelig lækre forretter, selvom kaninpien desværre ikke var det store hit.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Hovedretterne

Til hovedret besluttede vi, som vi tit gør, for at få så mange forskellige smags oplevelser som muligt. Derfor bestilte vi tre forskellige hovedretter.

  • Den ene af os fik en bøf af kød fra New Zealand men majspuré, polenta, gulerødder, stegte kantareller og kål. En yderst velsmagende ret med perfekt tilberedt kød.
  • Den anden ret var Bøf alla Lindstrøm burger i en hjemmelavet græskarbolle tilsat blåskimmelost. Til denne burger var der løg og tyttebær marmelade samt hjemmelavet kartoffel- og rødbede chips. Burgeren var supersaftig og velsmagende. De søde marmelader gav retten lidt kant, men chipsene var en anelse kedelige.
  • Den tredje hovedret var Nordsø ørred med kantareller, rosenkål, romanesco puré og en skum lavet af østers. Lækkert, frisk og velsmagende.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Desserterne

Til dessert kunne to af os, slet ikke lade være med at vælge is som var en af deres signatur desserter. Vi fik en anretning smukt serveret på et fad med fire forskellige slags hjemmelavet is fra Element. En is der havde smag af solbær med chokolade småkager, den anden kaffesmag med vaffel, den tredje smag af butternut squash og den sidste is var en vanilje is. Det var virkelig en fest i munden og superlækkert.

Den tredje valgte en dessert der hed Milk and Honey endnu en signatur dessert hos Element. Vi kiggede dog lidt, da den blev serveret i det som lignede en fuglerede med to æg i men det viste sig at være en dessert.

Den bestod af creme brulee i bunden af fuglereden, det ene æg var en donut med smag af kirsebær og hindbær og det andet æg var sorbet med smag af multebær og limeblomst. Der var desuden en småkage til. En fantastisk dessert, som både var anderledes præsenteret og en af de bedste desserter vi har smagt.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Anmeldelse af Restaurant Elements

Vi havde en rigtig god madoplevelse på Restaurant Elements. Vi fik super lækker veltilberedt mad som også var lidt eksperimenterende. Desuden var det smukt samt fantasifuldt anrettet og servicen var i top. Vi kan kun anbefale dette sted, som for os var en rigtig god oplevelse med super god service.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center