Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel – Singapore

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel som vi valgte, som vores overnatning t i Singapore. Valget var ud fra den centrale beliggenhed og de gode anmeldelser på TripAdvisor. Royal Plaza on Scotts‏ ligger meget centralt ved Orchard road med masser af shoppings muligheder og tæt på metroen.

Royal Plaza on Scotts

Ankomsten til hotellet

Hvad vi ikke vidste var, at de var i gang med en ombygning af hotellets indgang, så indgangen var mast, lille og beskidt. Men når vi først var kommet indenfor, blev vi mødt af en stor og flot lobby, der omkransede et område i midten. Om aften var lobbyen rigtig hyggelig for så der blev der tændt rigtig mange levende lys. Betjeningen var venlig og imødekommende og vi følte os velkomne med det sammen.

Royal Plaza on Scotts

Værelset

Fra den flotte lobby kom vi op til vores værelse, hvor vores forventninger til et 5-stjernet hotelophold blev flyttet fra luksus og ned på turistklassen. ØV

Værelset var rimelig stort, men der var ingen udsigt og indretningen med møblerne virkede gammeldags.

Vores værelse indeholdte to store queen size senge som overraskende nok var udmærket. Der var desuden et fladskærms tv, skrivebord og et skab til opbevaring. Badeværelset var det bedste på værelset. Det var stort med et dejligt stort bruseområde.

Der var desuden espressomaskine, fri minibar og fri Wi-Fi, som fungerede fint. Værelset var desværre meget mørkt og virkede generelt meget slidt og kunne bestemt godt trænge til en opfriskning, men det var funktionelt.

Royal Plaza on Scotts

Royal Plaza on Scotts

Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel, Singapore

Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel, Singapore

Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel, Singapore

Faciliteter

Hotellet havde et poolområde, som havde åben 24/7. Det lå på 5. sal imellem nogle bygninger og det virkede en smule underligt. Vi benyttede poolen en del og havde den for os selv hver morgen. Vandet i poolen var dejlig koldt og der var liggevogne, borde med stole så selvom den lå mærkeligt, så fungerede det.

Morgenmaden

Vi havde ved bestilling valgt en pakke der inkluderede morgenmad. Der var meget stort udvalg i buffeten med alt hvad du kunne ønske. Desuden var der en “ægge station” med mulighed for frisk tilberedning af de æg som vi ønskede. Der var rigtig mange mennesker om morgen og det kunne være lidt kaotisk. Selve spiseområdet virkede desværre også som en stor kantine og morgenmaden var kun til kl.10.00.

Anmeldelse af Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel

Dette hotel er betegnet som et 5-stjernet hotel, hvilket vi har meget svært ved at forstå. Lobbyen måske men der opholdt vi os jo ikke. Selve værelset var en anelse tarveligt og det er kun til 3 stjerner. Vores ophold var fint, men pris og forventninger lå højt og de blev ikke helt indfriet. Derfor kan vi ikke, give en særlig god anmeldelse af Royal Plaza on Scotts Singapore Hotel.

Vi giver hermed 3 stjerner ud af 5.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.