Anmeldelse af Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark

Anmeldelse af Running Chopsticks som er en restaurant, der tilbyder det bedste inden for det japanske og kinesiske køkken. Det er et sted vi har besøgt ad flere omgange og nydt gode middage her. Det ligger dejligt centralt i vores nærmiljø tæt på vandet i Karlslunde.

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 3

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 1

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 2

Lokalet

Du bliver anvist til et bord eller en plads, der er placeret med fronten imod det rullende bånd. Indretningen af lokalet ligner mere et cafeteria end en fin restaurant. Der er træborde med papirs dækkeservietter. Dermed kan vi i anmeldelse af Running Chopsticks Running Chopsticks, ikke skrive at det hverken er specielt exclusivt eller hyggeligt. I stedet er Running Chopstick et lokalt spisested, der serverer ok mad til rimelige penge.

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 10

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 4

Maden

Prisen er for en buffet, inkluderer alt hvad du kan spise. Drikkevarer bestilles og betales særskilt. Der bliver udleveret spisepinde eller almindeligt bestik og de enkelte retter eller tilbehør er i skålene som kører rundt på båndet. Båndet er indrettet så de kinesiske varme retter er på det øverste bånd. De retter som skal holdes kølige som f.eks. sushi og desserter er på det nederste bånd.

Båndet kører så rundt og der er en låge som du kan åbne. Herefter tager du så lige præcis den skål med det indhold som du har lyst til at spise. På det varme bånd er der bl.a. forårsruller, stegte grønsager, ris, stegte nudler, en masse indbagte ting, forskellige retter med kød og grønsager og and.

På det kolde bånd er der bl.a. tangsalat, edemame, maki-ruller, nigiri- sushi, sashimi, soja, ingefær, wasabi, rejechips og som regel også en eller anden form for dessert som f.eks. is, frugt eller æblekage.

Du kan imens du sidder og spiser se kokkene der står i køkkenet. De tilbereder alt inden det bliver sat på båndet. Hvis der er noget som du mangler eller har lyst til, spørger du bare og køkkenet vil efterfølgende lave det, for at sætte det på båndet.

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 6

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 7

140927 Middag på Running Chopsticks – Karlslunde, Danmark 12

Take Away

Der tilbydes også take away, hvilket vi ofte benytter. Du ringer ned og afgiver sin bestilling og ca. 20 minutter senere kan du afhente din mad. Take Away er yderst velfungerende. Hvis du ikke har lyst til running, kan du også bestille kinesiske á la carte retter og sushi.

Tip: Hvis du benytter take away reduceres prisen med 15%. De har en månedens sushi bestående af 30 stk., til 180 kr. Dette får du et klippekort til, så den 10. gang er gratis.

Anmeldelse af Running Chopsticks

Vi mener at du her kan få et rigtig god måltid mad, til meget rimelige penge. Der er dog et problem ved denne måde at spise på. Det er svært at begrænse sig fordi udvalget er stort. Selvom stedet ikke er hyggeligt, holder vi dog af at komme her. Vi kan kun give en rimelig god anmeldelse af Running Chopsticks, fordi maden er frisk og meget velsmagende.

Prisen for buffet: Mandag – Torsdag DKK 158, Fredag – Søndag DKK 188.
Husk at bestille bord, da Running Chopsticks ofte er meget velbesøgt.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.