Anmeldelse af SAS Business Class

Anmeldelse af SAS Business Class. Dette var første gang, vi fløj Business Class med SAS. Vi havde store forventninger til vores lange flyvning fra København til Shanghai. Vi blev venligt modtaget af personalet og med det samme tilbudt drikkevarer.

SAS Business Class, København – Shanghai (flyvetid 10 timer)

SAS Business Class

Sæderne på SAS Business Class

Sæderne var dejlig brede med masser af benplads og vi sad 2 2. Sæderne var ikke de nyeste flat-bed, men de kunne næsten lægges helt ned. Der var tv i sædet foran og muligheden for at kunne vælge, film og musik. Det var dog ikke de nyeste film, vi havde muligheden for at vælge men det var ok. Vi fik desuden udleveret en toilettaske, tæppe, pude og tøfler (den med tøfler var ikke set før) og høretelefoner.

Forplejningen på SAS Business Class

Udvalget af drinks var sky-cocktails, der var specielt udviklet til den nedsat smagssans som du får under en flyvning. Smagsmæssig var de særlige cocktails nu ikke den store succes, meget sprittet efter vores smag. Vi kunne selvfølgelig også få ganske almindelige cocktails.

Vi fik en 3-retter menu og til serveringen af denne, havde personalet klædt om til kokketøj, en meget sjov detalje. Maden blev serveret på en hvid serviet, rigtige glas og porcelæn. Maden var virkelig lækker.

Desserten var en vogn de kørte rundt med, hvor vi havde muligheden for at vælge mellem forskellige slags oste, frugt, kager og desserter

Til alle vores retterne blev der serveret virkelig lækre vine. Til desserten blev der serveret kaffe med likør/cognac efter dit ønske.

Et par timer inden vi landede fik vi virkelig lækker morgenmad. Vi kunne desuden få forskellige slags snacks under hele flyvning. Vi nød også det store toilet der var på Business Class, ikke et lille toilet som vi nærmest skulle tage på.

Servicen var generelt rigtig god, med venlig betjening. Vi kunne bare sige til, så ville de gøre alt for at indfri vores ønsker. Vi kunne bestemt godt vænne os til at flyve Business Class.

SAS Business Class

Anmeldelse af SAS Business Class

Servicen var generelt rigtig god på SAS Business Class. Der var super venlig, smilende betjening. Vi kunne bare sige til, så ville de gøre alt for at indfri vores ønsker. Vi kan kun give en god anmeldelse af SAS Business Class og vi håber en dag, at kunne vende tilbage for det var en god oplevelse.

  • Rejsetidspunkt april.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.