Anmeldelse af SAS Gold Lounge i CPH – Danmark

Anmeldelse af SAS Gold Lounge i CPH  som blev besøgt da vi skulle rejse til Warszawa. Vi ville prøvede ,værdien af vores nye Guld Eurobonus status med et ophold i SAS nye SAS Gold Lounge i Københavns lufthavn. Guld Eurobonus statussen blev optjent under vores jordomrejse.

SAS Lounge København

Det giver udover fordele med SAS og andre Star Alliance medlemmer også adgang til Star Alliance lounger rundt omkring i verden. SAS Gold Lounge i CPH ligger på 1. sal af den eksisterende lounge. Området er lyst og venligt med forskellige muligheder for at sidde. Et rigtig dejligt område, hvor du har lyst til at tilbringe sin ventetid.

Forplejningen i SAS Gold Lounge

Selve forplejningen er nu ligesom i loungen nedenunder. Den eneste forskel er, at her serveres spiritus hele dagen. Der var masser af mulighed for drikkevarer som f.eks. sodavand, øl, vin, kaffe osv. men udvalget af mad var direkte dårligt. I en sammenligning med andre lufthavne, har SAS stadig lang vej igen, før de når op på de andres niveau.

Der blev serveret frugt, lidt salat, laks og brød desuden lidt chips, småkager og nudler som du selv kunne lave med kogt vand i en plastik dåse.

Vi oplevede at mange forretningsrejsende valgte nudlerne, bare for at kunne få en eller anden form for mæthedsfølelse. De var desuden sløve med opfyldningen som resulterede i halvtomme fade. Det var virkelig en tarvelig oplevelse. Som dansker tager vi hurtigt SAS i forsvar, når udenlandske anmeldelser kritiser SAS business produkt, men desværre har de ret i deres kritik.

Anmeldelse af SAS Gold Lounge i CPH

Vi var meget glade for, at vi ikke havde betalt for denne adgang. Hvis vi havde betalt i dyre domme så havde vi virkelig følt os snydt. Lokalet er lækkert men den forplejning som der tilbydes, er så ringe at den er nærmest ikke eksisterende. Dog har vi flere gange oplevet en rigtig god service og forplejning på vores SAS Business Class ved de oversøiske flyvninger.

SAS Gold-lounge i Kastrup, Danmark

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.