Anmeldelse af Scenic Hotel Franz Josef Glacier – Franz Josef Glacier, New Zealand

Anmeldelse af Scenic Hotel Franz Josef Glacier som ligger meget tæt på den store gletsjer med samme navn. Vi fik rigtig god service, da vi tjekkede ind og tilmed en opgradering af vores værelse, til et superior room. Det lå på 1. sal, så dermed fik en helt ubeskrivelig udsigt, til de sneklædte bjerge.

Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Værelset

Værelset indeholdt en queen size seng, en enkeltseng, opbevaring og 2 lænestole med bord samt et kæmpe tv. Badeværelset var meget lækkert med stort bruseområde. Det var nogle af de mest behagelige senge, vi længe havde sovet i.

Hele værelset var lækkert indrettet og hyggeligt. Det var rent og vi følte os rigtig godt tilpas. På den tilhørende altan, var der borde og stole. Herude kunne vi kunne sidde og nyde den mest fantastiske udsigt til bjergene.

Der var Wi-Fi mod gebyr, men til den billigste pris vi havde set. Vi kunne bl.a. for 5 NZD svarende til ca. 25 DKK, koble vores smartphone til nettet.

Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Scenic Hotel Franz Josef Glacier, New Zealand

Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Alle de små detaljer

Hele værelset emmede af kvalitet og at det var nyt. Der var mange små detaljer, som vi ikke har set så tit. Der var en ekstra lille pose til at medbringe badeprodukterne, som var lokalt produceret og i en meget lækker kvalitet. Der var også en pose med vaskemiddel til håndvask samt to papkrus med låg, så vi kunne lave ToGo kaffe. Virkelig ret lækre detaljer.

Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Faciliteterne

Der er en restaurant som tilbød morgenmad og aftensmad, hvilken vi ikke fik testet. Der er gæstevaskeri, gratis parkering og en spa pool.

Anmeldelse af Scenic Hotel Franz Josef Glacier

Det var bedste af værelserne og det var en rigtig god oplevelse, af bo på Scenic Hotel Franz Josef Glacier. De mange negative anmelder på TripAdvisor, kunne vi ikke genkende. Det var et hotel, som vi klart kan anbefale og betaler gerne det ekstra for et værelse med udsigt. Hotellet havde været meget tæt på de 5 stjerner, hvis der havde været gratis Wi-Fi.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.