Anmeldelse af SSAW Hotels – Shanghai, Kina

Anmeldelse af SSAW Hotels som de kalder for et boutique hotel. Hotellet er indrettet i “Bali stilen” med mørke møbler, mørke trægulve og en meget hyggelig lobby med behagelige møbler. Hotellet blev valg grundet den meget centrale beliggenhed og en fantastisk terrasse med udsigt over Shanghais skyline samt gode anmeldelser på TripAdvisor.

SSAW, Shanghai

Værelset

Værelset var super hyggeligt med gode senge, godt badeværelse med skøn rainshower bruser og lækre de designprodukter. Der var desuden placeret en lille sofa ved vinduet, der var fri Wi-Fi, aircon og et skrivebord med stol. Der var et køleskab med fri minibar, som blev fyldt op hver dag med drikkevarer, dog kun alkoholfrie og kiks. Selve værelset, var ikke særligt stort men tingene fungerede og der var rent.

Morgenmaden

Vores ophold inkluderede morgenmaden som var rigtig god. Der var et stort udvalg med både almindelig morgenmad, brød, fugt og yoghurt men der var også mulighed for at vælge kinesiske rette til vores morgenmad.

Selve morgenmadsrestauranten var super hyggeligt indrettet og gav os en rigtig god udsigt over byen. Det var skønt at sidde og nyde sin morgenmad med udsigten, til alle Shanghais store skyskraberne. Tagterrassen var bestemt et meget stort plus, på dette hotel.

SSAW, Shanghai

SSAW, Shanghai

SSAW, Shanghai

Anmeldelse af SSAW Hotels

De normale værelser, som hotellet havde valgt at kalde deluxe, var meget små. Når du er to personer med bagage, skulle der virkelig, slås om pladsen. Der var desværre også problemer med aircondition, der i stedet for at køle, opvarmede værelset til over 26 grader. Beliggenheden, tagterrassen og servicen trækker dog gevaldigt op, for selve værelset var desværre ikke noget særligt.

Men overordnet et godt hotel, der får et stort 3 ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.