Anmeldelse af Texas de Brazil – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Texas de Brazil som ligger i Town Square og er et Brasiliansk steakhouse. Vi ankom uden at have bestilt bord men ventetiden var heldigvis kun 30. minutter. Som mange andre steder i USA fik vi en bibber, som ville fortælle os hvornår vores bord ville være klart. Konceptet er kød, kød og masser af kød.

Las Vegas, Texas de Brazil

Foret, service og koncept

På restauranten betaler du et fast beløb som er inkluderet en buffet hvor du kan få alle mulige slags mad som må vel må betegnes som forretter. Der er, salater, brød, skaldyr og alle mulige slags anti pesto, i et stort og rigeligt udvalgt som er meget indbydende.

Vi synes at forretten smagte rigtig godt og vi havde da svært ved at begrænse os. Vi vidste dog hvilket kødorgie vi om lidt skulle igennem, så vi valgte hurtigt at stoppe med at spise af den.

Der var rigtig mange mennesker, denne fredag hvor vi besøgte stedet. Der summede af liv og glade mennesker så stemningen var i top. Vores tjener, som ellers havde nok at se til var utrolig venlig og formåede at trylle ved at give god service selvom hun havde travlt.

Konceptet til hovedretten er, at du bestiller tilbehør til kødet som f.eks. forskellige slags kartofler sammen og det er inkluderet i prisen.

Las Vegas, Texas de Brazil

Kød, kød på spy og mere kød

Der går- eller vel nærmere småløber en masser tjenere rundt i restauranten med forskellige slags kød på et spyd. Der er alle former for kød som er grillet meget frisk, varmt og som kommer direkte fra den varme gril. Der er forskellige slags udskæringer af oksekød, svinekød, lam, forskellige slags pølser og en masse mere.

Tjenerne går så rundt imellem bordene og spørger om du vil have lige præcis det kød som de bærer rundt på. Hvis ja, skærer de et stykke til dig, henne ved det bord hvor du sidder.

Las Vegas, Texas de Brazil

De røde og grønne brikker

Det kan nu hurtigt blive for meget kød selv for de kødglade danskere. Det har restauranten en løsning på. Du får to brikker som du kan lægge på dit bord. Den grønne siger ja tak, du må gerne give mig mere kød når du (tjenerne) kommer forbi mig næste gang.

Den røde lægger du på bordet hvis du enten vil holde en pause eller ikke vil have mere kød. Vi kunne nu ikke helt følge med det høje tempo og måtte hurtig lægge den røde brik, desværre. Kødet smagte lækkert og briksystemet fungerede og det trækker bestemt op, i vores anmeldelse af Texas de Brazil.

Las Vegas, Texas de Brazil

Anmeldelse af Texas de Brazil

Det var en rigtig god oplevelse og næsten lige så autentisk som i Brasilien. Stedet er hyggeligt hvor der også er en bar som du evt. ville kunne hænge lidt ud. Prisen er dog lidt i den dyre ende men kvaliteten af maden er det hele værd. Det bliver ikke sidste gang vi besøger dette sted. En god madoplevelse, vi kommer helt klart igen!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.