Anmeldelse af Thai Airways Business‏ Class

Anmeldelse af Thai Airways Business‏ Class. En rejse som vi så meget frem til. Thai Airways har i mange år har haft et godt ry, især fordi de yder rigtig god service. Vi var spændte på, om det stadig var tilfældet.

Thai Airways Business‏ Class, Shanghai – Bangkok (flyvetid 4:35 timer)

Thai Airways Business‏ Class

Sæderne på Thai Airways Business‏ Class

Vores sæder var ok men lidt slidte og en ældre standard af Business sæder. De var brede og der var masser af dejlig benplads. Dog var det ene sæde i stykker og kunne desværre ikke lægges ned. Det er ikke særlig optimalt, når du har betalt så mange penge for et Business sæde. Vi sad 2-2 og der var stor skærm i sædet foran med masser af valgmuligheder af film og musik.

Thai Business Class

Thai Airways Business‏ Class

Selvom denne flyvning fra Shanghai til Bangkok ikke var en natflyvning, blev der udleveret en lille toiletpung. Den var fyldt med diverse ting som f.eks. en tandbørste, creme og sokker. Altid lidt hyggeligt at få en toiletpung med lidt lækre ting i.

Forplejningen på Thai Airways Business‏ Class

Forplejningen var god og der var masser af personale. Vi startede i bedste Business Class stil med champagne, efterfulgt af nødder og drinks. Herefter fik vi uddelt både et menukort og en vinliste.

Det var en 3-retters menu, hvor der til hovedret var 4 forskellige ting at vælge imellem og til disse blev der serveret lækre gode vine. Til dessert var der 2 forskellige slags oste samt frugt med en portvin som var en sand fornøjelse at drikke.

Alt sammen, blev selvfølgelig serveret på hvide servietter, rigtig porcelæn og bestik sammen med salt og peberbøsser.

Thai Airways Business‏ Class

Thai Business Class

Anmeldelse af Thai Airways Business‏ Class

I vores anmeldelse af Thai Airways Business‏ Class, er vi nød til at skrive noget underligt. Servicen var næsten for god!  Det skal forstået på den måde, at det gik meget stærk. Næsten før vi var færdig med hovedretten, var desserten serveret. Efter 2 ud af de 4,5 timer var det hele overstået. Der blev på hele flyvningen udleveret 5 varme vaskeklude, på en så kort flyvning. Det er nok lige i overkanten!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.