Anmeldelse af The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

Anmeldelse af The New Yorker a Wyndham Hotel som er et 3-stjernet hotel med en fantastisk central beliggenhed, på Manhattan. Vi syntes nu, at det var en svær opgave at finde et hotel til rimelige priser med en central beliggenhed i New York. Men The New Yorker blev valgt og det viste sig, at være et fint valg.

The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

Værelset

Check -in gik fint og servicen virkede rigtig god.  Vi var heldige, at få to værelser meget højt oppe i bygningen. Vores to værelser, var indholdsmæssig meget ens. Det ene var et hjørneværelse, hvilket gav masser af dejlig udsigt til byen.

Værelserne var små og indeholdende to enkeltsenge, skrivebord med stol, aircon, safe, Wi-Fi, reol og med fladskærms tv. Badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet for at bruse sig.

Det som er helt fantastisk, på dette hotel, var udsigten fra værelserne. Den kunne vi slet ikke få nok af. Det store hjørneværelse, havde direkte udsigt til Empire State Building, hvor vi også om aften, kunne få glæden af det skiftende lysshow som bygningen blev oplyst af.

Men også det andet værelse havde en fin udsigt, med kig til Hudson river. Så når vi en sjælden gang imellem var på værelserne nød vi udsigten, hvilket også har en positiv effekt på vores anmeldelse af The New Yorker a Wyndham Hotel.

The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

New York - USA

Empire State Building – New York, USA

Faciliteterne

På hotellet var der desuden en Diner, et fitness rum og en restaurant.

Tick Tock Diner

På gadeplan i samme bygning som hotellet, lå Tick Tock Diner i bedste amerikansk diner stil. Vi besøgte stedet nogle gange og fik rimelige Diner måltider. Ikke noget særligt, men da det lå ret praktisk indtog vi dog et par måltider her.

Det var den typiske diner mad som suppe, pasta eller en sandwich. Stemning og servicen var fin, maden rimelig og til en overkommelig pris.

The New Yorker a Wyndham Hotel – New York, USA

Anmeldelse af The New Yorker a Wyndham Hotel

I vores anmeldelse af The New Yorker a Wyndham Hotel, må vi indrømme at indretningen af værelset var speciel, men det fungerede. Stilen var holdt fint i tråd med hotellet art deco-stil som vi personligt er ret vilde med.

Vi havde dog vores udfordringer med at finde plads på det lille værelse, til vores ting og i løbet af ingen tid virkede værelset rodet og en anelse uoverskueligt.

Vi var glade for vores ophold på Wyndham’s The New Yorker Hotel primært på grund af den helt fantastiske beliggenhed tæt på alle transport muligheder og i gå afstand til det meste.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.