Anmeldelse af The Ritz-Carlton Ras Al-Khaimah, UAE

Anmeldelse af The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah som vi ankom til, efter en køretur nordpå fra Abu Dhabi til Ras Al Khaimah. Vi kørte fra hovedvejen og ind på en meget mindre vej gennem den røde ørken. Det var et smukt, anderledes og et meget kuperet terræn. Vi var spændte på at se vores hotel.

Forslag til Road trip i UAE

Ankomst og check-in

Vi ankom til en smukt oase, hvor det luksuriøse og hyggelige 5-stjernet hotel The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah lå. Hele området omkring var et naturreservat, hvor både kameler og gazeller levede vildt. Efter vi havde afleveret vores bil, blev vi modtaget i receptionen med kolde drikke og kørt til vores to villaer i en golfvogn.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Villaen

På hotel The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah, havde vi bestil to deluxe villaer med egen swimmingpool. Villaerne og indretningen var i arabisk stil og havde deres egen indgang.

Villaerne var på 158 m2 og indeholdt en kæmpestor entre med maser af opbevaring, et rum med kingsize seng og med en meget speciel loftdekoration, et siddehjørne ved sengen, et skrivebord og et område med te, kaffe og gratis vand.

Der var et rum yderligere som var en slags stue, med en stor hjørnesofa, fladskærms-tv, DVD og CD afspiller og et skrivebord. Badeværelset var enormt med lækre produkter, badekåber, tøfler, et badekar, brusekabine og et stort bord med vaske.

Fra badeværelset var der mulighed for, at gå udenfor i en aflukket gård eller vi kunne sidde i badekarret og bare nyde udsigten. Produkterne på badeværelset var deres egne med en meget lækker duft.

Hele villaen var ren luksus og meget lækkert indrettet med masser af marmor, trægulve, aircon, safe og højt til loftet. Til villaen var der desuden 2 cykler, til fri afbenyttelse.

Vores helt egen swimmingpool

Det allerbedste ved villaen var vores egen private pool. Når vi lå nede i poolen, fik vi infinitiv følelsen og var ét med ørken. En ret vild oplevelse og fed oplevelse. Der var på terrassen behagelige møbler, så vi kunne sidde udenfor og nyde udsigten. Når man har sin helt egen swimmingpool, kan det selvfølgelig kun trække op i vores anmeldelse af The Ritz-Carltin, Ras Al Khaimah, for det var vildt lækkert.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Morgenmaden

Opholdet var inkluderet morgenmad som kunne indtaget, enten inde – og eller udenfor i den smukke natur. Der var alt hvad vi kunne ønskede os til vores morgenmad inkl. champagne, frisk frugt, æg, brød og meget mere. Imens vi sad og nød maden, løb de små gazeller rundt og kiggede nysgerrig på hotellets gæster.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Rainforest Spa

På The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah, var der desuden en Rainforest Spa, som var en meget sjov og anderledes oplevelse. Rainforest Spa var et stort område, hvor vi kunne opleve, at alle behandlingerne tog udgangspunkt i vand.

Vi oplevede bl.a. at få fødderne masseret i forskellige bassiner. Vi kunne tage et koldt vands splash eller indånde lavendelduften i et dampbad, inden vi tog mod til os og masserede vores kroppe med friske isterninger i iglo’en.

Der var masser af andre features i The Rainforest, og spa’en havde derudover masser af andre lækre behandlinger uden vand. Bestemt en anderledes oplevelse. Et besøg i The Rainforest var inkl. i vores ophold med ellers kan der købes adgang.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Mad og drikke

Der er forskellige restauranter på området og den meget specielle Moon bar, på toppen af en bygning. Vi sad omgivet af høje mure, men med åben himmel, så vi kunne nyde en drink og kigge på stjernerne imens.

Vi prøvede at spise på Al Waha, som havde den bedste butter chicken, vi nogensinde havde smagt og resten af maden var bestemt også udmærket.

På Safran som også lå på hotellets område, men væk fra hovedbygningen, serverede de Thai mad. Her er der udsigt til et vandhul, så mens vi spiste kunne vi nyde at kigge på dyrelivet. Udsigten var god, men maden middelmådig.

Hele hotellets område var bygget med respekt for naturen og var utrolig velholdt. Det var en fornøjelse at være gæst her. Området var stort, så udover cykler forgår transporten rundt med golfvogne. Vi kunne på alle tider af døgnet, ringe efter en sådan vogn.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Anmeldelse af The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah

Vores ophold på The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah var en oplevelse i ørken luksus og servicen var i top. Opholdet var en bekostelig affære men det var alle pengene værd. Det er en oplevelse vi altid vil huske og samlet var det et fantastisk dejligt ophold. Vi kan kun være meget positive i vores anmeldelse af The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah som er et af de mest fantasiske steder vi har boet.

Vi giver 5 stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.