Anmeldelse af Tropicana Motor Inn Phillip Island – Phillip Island, Australien

Anmeldelse af Tropicana Motor Inn Phillip Island som blev valget til overnatning på Phillip Island. Det var nu mere et fravalg end et tilvalg. Udvalget af overnatning på denne ø er nemlig rimelig begrænset. Tropicana Motor Inn var også vores road trips lavpunkt, når det kom til overnatning.

Tropicana Motor Inn Phillip Island

Værelset

Selve værelset var meget stort og indeholdte en dobbeltseng og to enkeltsenge. Så vi to havde da nok af steder hvor vi kunne sove. Der var et tv, køkkenområde med køleskab og et spisebord med stole. Der var mulighed for opbevaring samt en lille sofa.

Badeværelset var brugbart, men med en meget dårlig bruser. Der virkede rimeligt rent, dog var der en del små sorte fluer. Det var ret ulækkert og vi kunne ikke finde ud af, hvor de kom fra hvilket gjorde det mere ulækkert. Udenfor vores værelse var, der et lille område, med bord og to stole. Selvfølgelig var der i bedste motel stil, parkering direkte udenfor vores værelse.

Tropicana Motor Inn Phillip Island

Tropicana Motor Inn Phillip Island

Faciliteter

Beliggenheden på dette motel, var egentlig rimelig ok. Det lå i gå-afstand til nogle restauranter og et supermarked. Derudover var det nemt med motellet som udgangspunkt at komme til de forskellige attraktioner. Der var en lille opvarmet swimmingpool, der dog mest lignede et havebassin og som var møgbeskidt. Den indbød overhoved ikke til at blive brugt.

Tropicana Motor Inn Phillip Island

Anmeldelse af Tropicana Motor Inn Phillip Island

Motellet var meget slidt, mørkt og ikke særlig indbydende. Ikke et sted vi ville overveje at genbesøge. Men med det manglende udvalg, var det svært at finde overnatning på Phillip Island. Samlet var det også alt for dyrt i forhold til standarden, så vi kan ikke give en særlig god anmeldelse af Tropicana Motor Inn Phillip Island.

Vi giver 2 stjerner ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.