Anmeldelse af United Airlines First Class

Anmeldelse af United Airlines First Class som var vores debut med dette selskab. Vi var spændte på hvad første klasse, egentlig er for en størrelse hos et amerikansk flyselskab. Ved First Class skranken, fik vi en rigtig god service og så allerede frem til vores rejse. 

United Airlines First Class, Honolulu – San Francisco (flyvetid 4:55)

United Airlines First Class

Den manglende lounge eller?

Efter vi havde tjekket ind, spurgte vi efter loungen. Vi fik at vide, at denne ikke kunne benyttes på indenrigsflyvninger medmindre du har guldkort til Star Alliance. Annette manglede kun 700 point ud af 50.000, så øv. Dette var første gang på vores rejse jorden rundt at en businessclass billet, ikke gav os lounge adgang. Vores tidligere flyvninger med Thai Airways indenrigs har givet adgang. Underligt!

Sæder og underholdning i flyet

United flyet var gammelt, men sæderne var overraskende gode. Det gjorde vores flyvning fra Honolulu til San Francisco rigtig behagelig. Sæderne var brede og kunne næsten lægges helt ned, skønt. Der var dog ingen personlig underholdning, kun fælles skærme, hvor de afspillede 2 ældgamle kedelige film.

Forplejningen på United Airlines First Class

Forplejningen var til gengæld over al forventning. Den bestod af 3 retter, hvor hovedretten var varm og vi havde desuden 2 valgmuligheder. Der var masser af muligheder for drinks, vin og kaffe. Dejligt, drinks der blev serveret med lunede nødder.

Stewardesserne gik rundt under hele flyvningen og var MEGET rundhåndet med opfyldningen af glassene. Vi var faktisk overrasket over hvor travlt de egentlig havde. Der blevet drukket hurtigt, tæt og nærmeste uhæmmet meget spiritus af vores medpassager her på First Class. Ret sjov og overraskende at opleve!

Anmeldelse af United Airlines First Class

First Class er nu nok en tilsnigelse og nok ikke det, som vi vil kalde det. Det var dog en god oplevelse, med en fantastisk service.

United Airlines First Class

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.