Australien Down Under‏

Australien Down Under‏, var næste mål på vores rejse. På vej ud af Singapore, havde vi nogle timers ophold i den nylig udnævnte “Verdens bedste lufthavn” Changi Airport. En smuk lufthavn og selvfølgelig med den ordentlighed, der ses overalt i Singapore. Med en Business Class-billet i lommen, giver det adgang til Singapore Airlines lounge, SilverKris, og det skulle viste sig, at være nogle dejlige timer.

SilverKris

Longen i Singapore

Den normale spildtid, blev med et trylleslag til fornøjelsestid. Loungen, som er den bedste vi endnu har været i, indeholdt næsten alt, hvad du kunne have lyst til at spise og drikke samt behagelige siddeområder. Der var også tv og velfungerende internet, så der kunne arbejdes uden problemer.

Vi havde igen fornøjelsen af at flyve med Singapore Airlines A 380’eren. Så endnu en 5-stjernede oplevelse i luften. Med Business Class sæderne kunne Annette ligge fladt ned på maven og sove, det rene svir og de 7. 30 timers flyvning til Melbourne blev overstået alt for hurtigt.

De mange regler i Australien Down Under

Australien Down Under‏, har mange regler vedrørende indrejse, hvor alt fra frugt, nødder og jord under skoene er forbudt. Med efter en masse formalitet i lufthavnen, hold da op hvor skal de vide meget, selvom vi havde udfyldt et elektronisk visum på forhånd, var vi endelig i Melbourne en meget tidlig morgen kl. 6.30.

Vejret og sproget

Det første der virkelig var overraskende var temperaturen i Australien. Vi havde efterhånden vænnet os til tropisk klima og ankom nu til under 20 grader.

Vi vidste selvfølgelig godt, at der var omvendte årstider i forhold til Danmark, og dermed var maj blevet til “november” – men at der stod efterårsudsalg på butiksruderne i maj måned og at de løvfældende træer skiftede farve, virkede aflivevel lidt forkert.

Der var selvfølgelig også lige det med sproget i Australien. Selvom der tales engelsk, så skulle der spidses øre, for at forstå den australske dialekt. Der gik også lige lidt tid, inden vi opfattede at Aussi er Australien.

Australien

Vi var lidt forvirret

Efter 5 uger i Asien, hvor gennemsnits højden er ca. 1,5 meter, var det også helt underligt igen, primært at se “hvide” mennesker, der var på vores højde. Nej, ikke helt Tores højde, men der opad! Så vi var lidt rundforvirret over endnu en ændret tidszone, et skift til efterårsvejr og meget lavere temperatur, da vi ankom til vores hotellejlighed.

Australien

Australien Down Under‏

Vi havde planlagt et ophold i Australien på 13 nætter. De første to i en hotellejlighed i Melbourne. Derefter skulle vi på road trip og havde lejet en fuldvoksen SUV (Ford Territory) i 8 dage for til sidst, at slutte af med 4 nætter i Sydney.

Turens planlagte højdepunkter: Storbyerne Melbourne og Sydney, Ballarat Wildlife Park, Great Ocean Road, The Outway Fly Treetop Walk og så selvfølgelig se Pingvin Paraden på Phillips Island.

Vi havde valgt følgende overnatningssteder i Australien og regnede med at køre ca. 2.000 km.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center