Bangkok – Thailand

Bangkok er byen der dufter af Østen, kaotisk trafik, en evig menneskestrøm, templer, den store flod, og markeder. I en af verdens varmeste byer er der puls, liv og et tempo som kun kan fascinere. De forskellige kvarterer i byen medvirker til, at det bliver byen i byen. En by med masser af muligheder for oplevelser, som vi har besøgt adskillige gange og altid vender tilbage til.  

Bangkok

Vi elsker Bangkok

Bangkok er en af de byer, du enten elsker eller hader. Vi elsker Bangkok og hver gang vi vender tilbage bliver vi kun positivt beskæftiget. Denne by, er det vi forbinder med Østen på godt og ondt, men den puls som byen, har elsker vi. Vi kan til stadighed opleve nye ting, som vi ikke har oplevet før. Fordi hver gang vi besøger byen, er der sket en udvikling, som er super spændende at følge med i.

Bangkok, Thailand

Bangkok - Thailand

SOS børnebyerne og vores fadderbarn

I Bangkok har vi også et fadderbarn Boom, hvor vi løbende har fuldt hendes opvækst via breve og billeder gennem årene. Et besøg til byen hvor hun bor, er dermed også et gensyn med Boom. Vi har besøg hende i  landsbyen hvor SOS børnebyerne ligger og som ligger ca. en times kørsel fra Bangkok. Vi har også mødt Boom et sted midt imellem hendes landsby og vores hotel. Hver gang, et glædeligt gensyn hvor vi i dag kan se et barn, som er blevet til en ung smuk kvinde.

Bangkok, Thailand

Udfordringer i Bangkok

At besøge Bangkok kan være lidt af en udfordring. Når du først har vænnet dig til den overdøvende larm, taxachaufførerne som ikke vil køre med taxameter eller tuck-tuckèr som kører dig forbi hans fætters butik, for at få sig til at bruge penge, er du sikkert solgt. For i denne gigantiske storby kan du sagtens finde masser af charme.

Bangkok - Thailand

Oplevelser i Bangkok

I Bangkok er der altid en masse der kan opleves. F.eks. Grand Palace der er det royale tempel (husk lange bukser til mændene og bluser der dækker skuldrene til kvinderne), Wat Pho med den liggende kæmpe Buddha eller Silkekongens Jim Thompsons Hus.

Men hvis du som os, allerede tidligere har oplevet alle “must see”, kan et besøg i byen også være et stop på en længere rejse rundt i Asien og hvor byen bare bruges til afslapning og shopping.

Bangkok - Thailand

Vores gade i Bangkok

Den bagende sol i april, som hurtigt bringer temperaturne op på over 40 grader, medvirkende til et lidt lavere aktivitetsniveau. På vores sidste besøg i byen, satte vi primært  fokus på “vores gade” 19 Sukhumvit, Soi 18. Livet omkring den lille gade har nemlig mange af de ting, som vi forbinder med Thailand.

Bangkok - Thailand

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center