Bayfront et smukt havneområde – Singapore

Bayfront et smukt havneområde i Singapore og det er et ret imponerende syn. Her kan du se Singapores vartegn, løven der stod ved vandkanten, ArtSciense museum som ligner en stor hvid lotusblomst og den meget specielle koncertsal, Esplanade. Koncertsalene er to store bygninger, der ligner kæmpe dumrianfrugter med pigge.

Singapore

Singapore

Singapore

Bayfront et smukt havneområde

Bayfront er et smukt havneområde området og på typisk Singapore maner – meget ordentligt. Her ligger der ikke noget med affald og flyder men det gør der jo egentlig, ikke nogen steder i Singapore. Bygningerne i havneområdet er alle meget speciale og her er der virkelig, masser af arkitektur i verdensklasse. De imponerende bygningerne ligger smukt ned til vandet, som medvirker til nogle fantastiske flotte refleksioner. Imens du står og beundre det smukke havneområde, kan du i baggrunden også blive imponeret af det store pariserhjul Singapore Flyers.

Vi valgte, at besøge havneområdet ved solnedgang. Dermed kunne vi lige nå at skimte de mange bygningere i det svage dagslys men vi fik desuden også glæden af, at opleve alle de smukke bygninger, som blev oplyst efter mørkes frembrud.  I havneområdet ligger også Marina Sands Bay og den imponerende Garden by the Bay.

Bayfront er bestemt et meget imponerende og fascinerende området, bare at slentre rundt i. Vi som elsker TV-Tårne og høje bygninger, nød vores tid i det smukke havneområde hvor vi fik set mange nye smukke skyskrabere.

Tip til en gratis oplevelse

Hver dag kl. 20.00 er der et gratis lys, billede og vandshow, som kan opleves blandt andet med hologrammer i vandet. Dette kan opleves ved Bayfront  lige foran Marina Bay Sands ud til vandet, hvor der er bænke opsat. Vi valgte at se det fra oven fra SkyBar, hvilket desværre ikke gav den fulde oplevelse.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.