Boston Duck Tours en sjov oplevelse – Boston, USA

Boston Duck Tours en sjov oplevelse som vi valgte at prøve. Dette selvom vi af princip er modstander af at opleve en ny by fra toppen af en sightseeing bus. At sidde og kæmpe med 50 andre turister om det bedste billede, imens byen kører forbi dig med 50-60 km/t giver for os, ikke den rigtige oplevelse og følelse af en by. 

Boston Duck Tours - Boston, USA

Boston Duck Tours en sjov oplevelse

Men i Boston har de Boston Duck Tours, en alternativ sightseeing oplevelse. Her kører du i et amfibiekøretøj og får både en køretur rund i byen, hvorefter “bussen” køre ned af en rampe og direkte ud i vandet.

Vi har set Duck Tours i andre byer, men i Boston ses de særlige køretøjer overalt i gadebilledet. Så vi brød et af vores principper og gav Duck Tours en chance. Boston Duck Tours en sjov oplevelse, som det skulle det vise sig at være.

Vores oplevelse med Boston Duck Tours

Efter køb af billetterne, blev vi inddelt i hold og fik anvist vores køretøj. Undervejs på turen, fik vi set meget af Boston by og vi fik også sejlet en lille tur i stiv modvind, som bevirkede at mange af os blev våde. En sightseeingtur der ikke er den store kulturel oplevelse, med i modsætning til de normale hop-på hop-af busser, er en tur med Duck Tours i Boston en sjov og anderledelse oplevelse.

Lidt plat men sjovt

Med til oplevelse er chaufførerne der samtidig er turguide. De er sjove og vi fik grinet meget. De enkelte guider havde deres helt egen meget personlige påklædning og gør et stort nummer ud af, at underholde turisterne. Du bliver opfordret til at bruge din tildelte fløjte, som – selvfølgelig, det er jo Duck Tours – lyder som en and.

Når en hel bus puster i en fløjte der lyder som en and, bliver du mødt af masser af smil og grin fra de mennesker som du møder på din vej rundt i byen. Lidt plat, men selvom det er plat, kunne vi ikke lade være med at grine. Vi blev i godt humør under og efter denne tur.

Boston Duck Tours - Boston, USA

Boston Duck Tours - Boston, USA

Guiden som var meget kynisk i hans fortæller stil og fortalte beretninger om enten hans eget liv eller om byen, der imens susede forbi vores nethinde i høj fart.

En god oplevelse

Du skal ikke tage på denne tur, eller på sightseeingture generelt, hvis du vil opleve en by. Men en tur med Boston Duck Tours var en sjov oplevelse. Dels det at køre fra landjorden og direkte ud i vandet, men især på grund af guiderne og deres kommentarer, hvor du ikke kan undgå at få et godt grin undervejs. Især vores guide, som var meget kynisk i hans fortællerstil og fortalte beretninger om enten hans eget liv eller om byen, imens vi susede forbi alle seværdighederne i høj fart.

Tip til dit billetkøb 

Hvis du også gerne vil opleve Skywalk kan du med fordel købe dine billetter samlet og dermed spare penge. Du kan komme til Skywalk igennem Prudentail Tower hvor Duch Tours også holder.

Boston Duch tur er en sjov og lidt anderledes oplevelse.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.