Brasilien

Brasilien er et land som vi altid drømt om at rejse til. Bare at kunne få muligheden for at opleve lidt af dette enorme land, ville være dejligt. Som dansker forbinder du nok mest Brasilien med strandene, karneval, regnskoven og den fascinerende flod Amazonas. Brasilien er bare så meget andet.

Brasilien

Fakta om Brasilien

Men Brasilien er et kæmpestort og forskelligartet land. Med et areal på størrelse med USA, er landet dermed også det femte største land i verden. I landet bor der ca. 200 millioner indbyggere og landet har grænser til hele 10 andre lande.

Der er enorme forskelle på klimaet og vegetationen alt afhængig af, hvor du befinder sig i landet, lige fra tropisk regnskov, højsletter og bjerge til kystområderne. Da landet er en tidligere portugisisk koloni, taltes der portugisisk i dette land.

I landet finder du to af verdens vidundere. Den kæmpestore Kristus figur findes i Rio de Janeiro som er ikonisk og det som du forbinder med Rio. Udover Kristus figuren findes der længere mod syd på grænsen mellem Brasilien og Argentina et af verdens 7 naturvidundere, vandfaldene Iguazu Falls.

Disse nationalparker indeholder uden tvivl verdens mest imponerende og storslåede vandfald. På denne rejse, vores første til Brasilien, havde vi besluttet at vi ville opleve begge vidunderne.

Brasilien

Brasilien

Vores rejse til Brasilien

Vi havde en lang rejse foran os. Vi fløj først 2 timer til Paris – skiftede fly i Paris til Rio de Janeiro, hvorefter vi havde en lang flyvning på 11 timer. Efter vi landede i Rio de Janeiro havde vi 6 timers transit.

Her opdagede vi, at den ene af vores kufferter ikke var komme med fra Paris, øv for vi skulle endnu engang flyve videre. Denne gang efter 3 timer transit, fløj vi fra Rio de Janeiro til Foz do Iguacu en tur på 2 timer.

Brasilien

Ankomsten til Brasilien

Vi ankom til destination og var rimelig rundforvirret. Vi havde rejst i over et døgn, var 5 tidszoner bagefter og havde krydset ækvator. Vi følte, vi var midt ude i ingenting men følte os mere end parate til at opleve landet.

Der var lidt køligere end vi havde regnet med, men solen skinnede dejligt fra en skyfri himmel og da vi tænkte os om, var der jo egentlig varmt ud fra danske forhold. For efter vi havde krydset ækvator om sommeren, var vi nu ankommet til vinter her i Brasilien.

Vores plan i Brasilien

  • Foz do Iguacu 4 nætter
  • Fly til Rio de Janeiro
  • Rio de Janerio 5 nætter
  • Leje bil og chauffør og køre til Buzios
  • Buzios 10 nætter
  • Leje bil og chauffør og køre til Rio Janeiro. Herfra fly hjem til Danmark.
  • Rejsetipspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.