California State Capitol – Sacramento, USA

California State Capitol er den Californiske stats regeringsbygning som blev bygget fra 1861-74.  Bygningen huser to kamre staten lovgiver og guvernørens kontor. En meget smuk hvid bygning med den berømte kuppel som tit forbindes med regeringsbygninger i USA.

Sacramento

Området udenfor bygningen

California State Capitol bygningen er omgivet af en park som er meget smuk og utrolig velholdt. I parken er der masser af træer, buste og blomster. Selvfølgelig er der også appelsintræer, nu da vi er i Californien. Der er masser af muligheder for at sidde på en af de mange bænke, slappe af og nyde stilheden. Virkelig en meget smuk og fredfyldt park, som vi nød rigtig meget. Du kan gå rundt om bygningen i parken men bygningen indenfor kan du også besøge.

Sacramento

Sacramento

California State Capitol - Sacramento, USA

Indenfor i California State Capitol

Indenfor i California State Capitol, er bygningen lige så smuk som udenfor især dens imponerende og store kuppelloft. Der er en indenfor i bygningen en masse udstillet rum. De er fint indrettet som de var for mange årtier siden og tager dig tilbage i tiden.

I de udstillede rum  kan du se hvordan de mange forskellige kontoer så ud dengang. Måske lidt kedeligt men det giver dig et indblik i tidlige tider og vi synes faktisk det var en meget sjov oplevelse.

Der er et museum som kan besøges og du kan se Californiens vartegn. Det er en grizzly bjørn. Bjørnen som du også kan se på Californiens flag. Det var en god gratis oplevelse og en meget smuk bygning, hvor vi rigtig kunne fornemme historiens vindesus.

En god oplevelse

Vi nød den omkringliggende park, den smukke bygning både udefra og indenfor. Desuden fik lidt historie viden så alt i alt en god gratis oplevelse.

Sacramento

Sacramento

Sacramento

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.