Condado det mondæne kvarter – Puerto Rico

Condado det mondæne kvarter ligger ca. 5 km. fra San Juan bymidte. Der er rigtig mange hoteller i dette populære område som ligger ved havet. Det er dog et meget turistet område hvilket det også bære meget tydelig præg af med masser af hoteller, natklubber, casinoerne, cafeerne og restauranterne.

Condado – Puerto Rico

Stranden

I Condado det mondæne kvarter skulle vi ikke gå særligt langt fra vores hotel, så var vi nede på stranden. Stranden som er fokusområde for alle dem der bor i Condado området. Den skulle vi selvfølgelig indvie også selvom vejret ikke var nu specielt indbydende. Der hang enorme store tunge regnskyer på himlen men vi var alligevel  klar. Vandet var varmt, grumset og den afkølende effekt udeblev desværre, så for os var det ikke den store fornøjelse.

Selve stranden er smuk, men tæt omgivet af de mange tårnhøje hoteller, som alle kæmper en brag kamp om at få flest mulige værelser med den eftertragtede havudsigt. Når vi stod med ryggen til alle hotellerne og bare nød udsigten til havet var alt dog smukt og dejligt.

Condado – Puerto Rico

Lokal miljøet

Vi kunne dog efter en del anstrengelser, godt fare lidt vild og komme helt væk fra turistområderne. I det lokale miljø, fik vi heldigvis oplevet det mere autentisk Condado kvarter. I lokal miljøet, er der hyggelige gader som har deres små butikker og udsalg af grønsager samt frugt. Her nød vi at gå rundt og opleve stemningen. Få studeret og kigget på det liv der bliver levet af de lokale.

Det var også i det lokale miljø at vi fandt en rigtig hyggelig cafe, som kun var besøgt af de lokale indtil vi trådte ind af døren. En rigtig god oplevelse med lækker mad som det altid er når vi er heldig at finde sådan et sted.

Condado – Puerto Rico

Condado – Puerto Rico

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.