Dubai er et paradis for shopping – Dubai, UAE

Dubai er et paradis for shopping og et sandt mekka for shopaholics. Her er det hele, næsten alt kan købes og mulighederne er uendelige. Det er som udgangspunkt ikke små hyggelige butikker i kringlede små gader, på nær butikkerne i den gamle bydel.  Nej, i Dubai foregår det meste shopping i enorme shoppingscentre, der har deres egne attraktioner og imponerende indretning.

Shoppingscentrene er attraktioner

Det er også i Dubai du finder verdens største shoppingscentre i verden, Dubai Mall med 1.200 butikker. Det er nu ikke fordi vi har shoppet så meget i Dubai, men shoppingscentrerne i Dubai er attraktioner i sin selv og er et besøg værd, uanset lysten til shopping. Om ikke andet skal shoppingscentrerne skal opleves, for deres storslåethed og deres unikke indretning. Men ingen tvivl om, at Dubai er et paradis for shopping.

Dubai Mall

Dette kæmpe shoppingscenter ligger i hele området omkring verdens højeste bygning Burj Khalifa og centeret er bestemt et besøg værd, selvom du ikke skal købe men bare kigge. Det er smukt indrettet, lyst og meget ordentligt. Men det som imponerede mest, er det store akvarium, som er bygget inde i shoppingscenteret.

Vi kunne stå udefra og kigge på det enorme akvarium eller vi kunne tage en tur igennem akvariet via en tunnel. Den giver de besøgende en fornemmelse af de selv befinder sig i vandet. Turen igennem tunnelen skal du betale for.

Dubai Mall indeholder også en skøjtebane, biografer, en temapark og masser af restauranter samt cafeer. Selvfølgelige findes der også masser af butikker i Dubai Mall, hele 1.200 forskellige butikker.

  • Entre til akvarium DKK 40

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Mall of Emirates

Shoppingscenteret Mall of Emirates er også et af verdens største. Det som Mall of Emirates er mest kendt for, er deres indendørs ski ressort. Dette ski ressort er udstyret med et 85 meter højt bjerg der har 5 pister og et areal på 3.000 kvadratmeter der er dækket med sne.

Der er en skilift, slæde og kælkebakke samt en is hule. Tøj og udstyr er inkluderet i adgangsprisen. I centeret er desuden over 500 butikker, biografer, teater og masser af restauranter og cafeer.

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Ibn Battuta Mall

Ibn Battuta Mall er speciel ved, at det er indrettet som seks forskellige lande. Indretningen er inspireret af den marokkanske, opdagelsesrejsende Ibn Battuta.

Landene er: Ægypten, Indien, Kina, Andalusien, Persien og Tunesien.

Det er meget gennemført og du får virkelig en fornemmelse af, at bevæge di rundt i forskellige lande. De enkelte rum og sale er smukt dekoreret og der er forskellige udstillinger. Lofterne er utrolig smukke og nogle af dem indikerer om det er nat eller dag.

Et besøg i dette shoppingscenter gør at vi slet ikke havde tid til, at kigge på de over 400 butikker som Ibn Battuta Mall også indeholder, sammen med masser af cafeer og restauranter.

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Shopping - Dubai, UAE

Dubai er et paradis for shopping

Der er et enormt udbud af butikker i Dubai og det oser da også langt væk, af at det er et land hvor der ikke mangler penge. Dubai er et paradis for shopping og enhver lyst til dette kan blive tilfredsstillet. Vi holder nu mere af at gå en tur i souken, kigge på de lokale fødevarer og mærke landet. Selvom shoppingscentrende er imponerende og en attraktion i selv, finder du de samme mærkevarer butikker i Dubai som over det meste af verden.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.