Dubai Mellemøstens Metropol – UAE

Dubai Mellemøstens Metropol, ankommer du til efter lidt over 6 timers flyvning fra Danmark. Vi har besøgt byen to gange, første gang i 2009 og igen i 2012 og det bliver bestemt ikke sidste gang. Dubai ligger i Mellemøsten og er den ene af i alt 7 emirater som tilsammen udgør de Forende Arabiske Emirater – forkortet til UAE.

Dubai

Dubai Mellemøstens Metropol

Dubai udskiller sig på flere måder end de andre emirater og bliver tit omtalt som Mellemøstens Singapore eller Hong Kong. Dubai er bestemt en af verdens mest imponerende metropoler, selvom Abu Dhabi bestemt også kan anbefales at besøges.

Dette skyldes til dels økonomien, men også på grund af sin fantastiske skyline med himmelstræbende skyskrabere og verden højeste bygning. En by med en stor mangfoldighed, hvor kun 20 % er “lokale” og resten af indbyggerne er fra over 100 forskellige lande.

Dubai

Dubai

Dubai har det hele

Dubai Mellemøstens metropol har det hele, det gamle område med basaren, den speciale stemningen og hvor tingene ikke er så strømlinet til det helt nye med den imponerende Marina, de fantastiske højhuse, metroen, vilde luksushoteller og nogen af verdens mest moderne shoppingcentrer. Men byen er også natur med havet, strandene og ørken.

Hvor finder du ellers et land med kunstige øer eller en hel verden, som er lavet kunstigt? Dubai har selvfølgelig også verdens højeste bygning og et 7-stjernet hotel.

Dubai

Dubai

Burj Khalifa er verdens højeste bygning - Duabi, UAE

Mangfoldigheden i Dubai

Dubai er byen der oser af rigdom og alt det, som du troede ikke var muligt, eksister her. Samtidig oplever du Islam og en mangfoldighed, som er spændende med masser af forskellige nationaliteter som blandes.

En mangfoldighed som giver liv, puls og et meget broget gadebilledet hvor du hele tiden bliver overrasket eller imponeret. Et gadebilledet, hvor de få mandlige statsborgere, bærer deres hvide klæder med farverige tørklæder om hoved. Kvinderne til gengæld, bærer sorte klæder og slør tilsat masser af smykker.

Burj Al Arab - Dubai

I Dubai er der fuld fart på og det er en af de byer, som du enten elsker eller hader.

 Vi elsker Dubai og kommer helt sikret tilbage.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.