East by West Ferries er en god sejltur – Wellington, New Zealand

East by West Ferries er en god sejltur, som viste os smukke Wellington fra vand siden. Havnefronten er et meget populært område i Wellington og et sted, hvor vi rigtig mærker byen, pulsen og dens mennesker. Det er et utrolig hyggeligt sted bare, at spadsere rundt i og nyde byen.

Wellington

East by West Ferries - Wellington, New Zealand

Vores sejltur med East by West Ferries

Vi tog en båd som afgik fra midten af havnefronten ved Queen Wharf til Days bay. Vi glædede os for vejret var smukt. Der var usædvanlige næsten ingen vind men nærmest vindstille vejr med blå himmel og masser af sol.

Båden er rimelig godt indrettet. Der var mulighed for at side indenfor men i det gode vejr valgt vi at sidde udenfor.

Overfarten tog ankring 30 minutter med et stop på Matiu Somes Island, som er et naturreservat. På overfarten var vi super heldige for Rene spottede to af de små blå pingviner, som var ude at svømme en tur. Et fantastisk syn. Vi fik fra båden se den flotte skyline i Wellington og nød den. Byen blev bestemt meget kønnere fra vand siden.

Wellington

East by West Ferries - Wellington, New Zealand

Estbourne

Efter vi havde sejlet ca. en halv time var vi fremme ved vores mål. Vi havde nåede over til Eastbourne som ligger smukt ned til vandet med alle husene som er placeret oppe på bjergene. Vi blev alle enige om, at tiden var inde til en kold New Zealandsk øl. New Zealand har udover en stor kaffe kultur også en masse små lokale bryggerier, der brygger godt og meget smagfuldt øl.

Vi fandt et skønt sted med udsigt over vandet, hvor øllen blev nydt sammen med den begyndende solnedgang. SMUKT!

East by West Ferries - Wellington, New Zealand

East by West Ferries - Wellington, New Zealand

East by West Ferries er en god sejltur

Vi havde en helt fantastisk dag på og ved vandet. En dag hvor vejret var med os, solen skinnede og det var næsten vindstille – ret usædvanlig for Wellington. Vi kan bestemt godt anbefale at tage en sejltur i byen og få set Wellingtons skyline fra søsiden.

Wellington

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.