En middag på tre restauranter – Rostock, Tyskland

En middag på tre restauranter skulle vi prøve den sidste aften i Rostock. Det er noget vi tit har talt om men som vi aldrig har fået prøvet, nemlig at spise middag på tre forskellige steder. En sjov tanke som også senere viste sig var en god ide, hvis du har tålmodigheden og tiden til det.

Middag i Rostock

Hvem siger, at du skal indtage en treretters menu på en restaurant som du jo normalt ville gøre. Hvorfor ikke prøve forskellige steder opleve servicen, maden og indretningen på flere spisesteder i en by. Vi har ofte talt om at prøve det og en aften i Rostock gjorde vi det. Det var en sjov og anderledes oplevelse som vi bestemt vil gøre i andre byer.

La Gondola – Forret

La Godola blev vores første valg til en middag på tre restauranter. Vejret var skønt, så da vi ankom valgte at sidde udenfor selvom selve området ikke var særlig hyggeligt. La Gondola ligger nemlig ud til en stor befærdet vej. Vi kiggede på spisekortet og bestemte os for at her ville vi spise forret.

La Gondola, Rostock Tyskland

La Gondola, Rostock Tyskland

Hvidvin og forretter

Vi bestilte hvidvin og to forskellige forretter. Den ene forret var bruschetta og den anden salat. Desværre var hvidvinen lidt for varm, så vi blev nød til at bede om isterninger. Ikke optimalt, men ned kom vinen da.

Bruschetta smagte fortrinligt. Salaten som indeholdte carpaccio, parmesan, oliven, rucola og tomater var frisk og smagte også skønt med tilpas dressing over, dertil fik vi lunt brød.

Servicen på La Gondola var som udgangspunkt rimelig, men i forhold til at det kun var et par forretter, var ventetiden urimelig lang. La Gondola var en god mad oplevelse, men vi var på en mission. Så efter forretten gik vi videre i byen for at finde den næste restaurant, hvor vi skulle spise vores hovedret.

La Gondola, Rostock Tyskland

La Gondola, Rostock Tyskland

La Gondola, Rostock Tyskland

Hopfenkeller – Hovedret

Efter en mindre gåtur, endte vi på Hopfenkeller, der er et lidt sjovt og underlige sted, hvor du skal gennem en passage for derefter at finde restauranten nede i en kælder. Vi blev dog glædeligt overrasket, da vi først kom ned i kælderen og så frem til at spise vores hovedret her.

Indenfor var masser af mennesker, hvilket tit indikerer, at stedet er en succes og serverer rigitg god mad. Hoffenkeller er hyggeligt med levende lys, murstensvægge og hvælvinger i loftet.

Hopfenkeller, Rostock Tyskland

Hopfenkeller, Rostock Tyskland

Middag og hvidvin

Vi fik anvist et bord og selvfølgelig måtte vi smage deres snitzel nu vi var i Tyskland. Så vi bestilte lidt hvidvin og en snitzel. Vi fik en veltilberedt snitzel dejlig stegt og sprød dertil champion sovs med kartoffel kroketter.

Vi bestilte også en anden en snitzel med brasede kartofler og stegte kantareller. Vi kunne efter vi havde spist vores hovedret, godt forstå at det var velbesøgt. Virkelig en god og meget hyggelig oplevelse. Vi kommer gerne tilbage igen ved et senere besøg i Rostock.

Hopfenkeller, Rostock Tyskland

Hopfenkeller, Rostock Tyskland

Grand Cafe – Dessert

Vi skulle jo fuldføre vores mission, selvom vi begge var godt mætte. Energien til at finde endnu et sted var ved at slippe op. Vi valgte et sikkert sted, hvor vi vidste at vi kunne sidde udenfor. Aften var stadig lun og vi ville gerne nyde den det sidste måltid udenfor.

Dessert

Vi endte på Grand Cafe. Et sted vi ofte er kommet fordi det ligger centralt midt i gågaden og der er masser af muligheder for at sidde udenfor. Vi var egentligt ret mætte så vi endte emd en dele bananasplit og en kop Bailey kaffe.

Grand Cafe, Rostock Tyskland

Rostock Tyskland

En middag på tre restauranter

Vi synes begge, at dette var en spændende at prøve En middag på tre restauranter er en meget anderledes madoplevelse. Det bliver bestemt en metode vi vil praktisere igen i en anden by. Vi fik smagt og oplevet lidt af forskellige restauranter, hvilket gjorde at vi følte at vi havde været Jorden (læs: Rostock) rundt på en aften.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.