En sejltur i Sydney havn – Sydney, Australien

En sejltur i Sydney havn, er et must-do når du besøger byen. Sydney er en af de byer, der tager sig rigtig godt ud fra vandsiden og har en smuk skyline. I stedet for de dyre og ikke altid særlig gode havnerundfarter anbefaler vi, at tage en tur med en af de mange små færger. Ud over det er billigt, kommer du også tæt på de lokale.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

En sejltur med de lokale

Ud over det er billigt at tage de små færger og mødet med de lokale, er der desuden en ekstra fordel. Du bliver fri for den støjende megafon, der skal udråbe alle attraktionerne som når du sejler med en turistbåd. Du kan til gengæld nyde turen og Sydney i fred og ro. Færgerne bliver primært brugt af de lokale, der pendler frem og tilbage til byen og som bor i forstæderne. Færgerne sejler fra Circular Quay og der er mulighed for mange forskellige destinationer.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

Sydney

Lidt forvirring omkring afgang

Det var en masse af virvar og masser af mennesker ved området, hvor færgerne eller det er vel nærmere både, afgår. Mennesker der åbenbart alle vidste, hvor de skulle hen og derfor gik stærkt og målrettet efter det. Vi var lidt rundforvirret, for der er masser af informationer omkring afgangene. De var ikke ligefrem nemme at gennemskue, for os som ikke er rutinerede. Men vi kiggede og fik til sidst valgte vi en båd, som vi ville tage med.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

Vores oplevelse af en sejltur i Sydney havn

De fleste færger har udendørs siddepladser hvor man kan sidde og få vind i håret. Vi satte os udenfor og nød den smukke syn og imponerende skyline og udsigten til bygninger som f.eks. Operahuset og Harbour Bridge fra søsiden. Vi blev sejlet til små hyggelige forstæder, hvor de lokale så stod af og på.

For en kort tur, kan du som os vælge sejlturen frem til Neutral Bay, som tager ca. 20 min for en retur. Ved endestationen, var det muligt, at blive ombord på færgen, inden den efter kort tid igen sejler retur. Men husk stadig, at der skal købes en returbillet.

En sejltur i Sydney havn, var bestemt en rigtig god oplevelse for os. Vi nød denne sene eftermiddag, at se byen fra søsiden og den begyndende solnedgang.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center