Federation Square et unikt kulturelt distrikt – Melbourne, Australien

Federation Square et unikt kulturelt distrikt i Melbourne. Det er nok nogle af de mest anderledes og mærkelige bygninger, vi længe har set. Bygninger som er skæve sammensatte byggeklodser. De blev lavet i anledningen af 100 års dagen for Australiens fødsel som selvstændige stat.

Melbourne

Federation Square - Melborne, Australien

Vores første oplevelse af Federation Square

Vi vidste egentlig ikke, at der var et sådan kvarter i Melbourne med underlige bygninger. Men lige så snart vi så dem, blev vi selvfølgelig draget af den imponerende arkitektur. Vi er ret vilde med modig og anderledes arkitektur selvom kvaliteten af udførelsen på disse bygninger, bestemt ikke er den bedste. Lidt skuffende – så hvorfor bygge dem hvis det kun holder i få år. Ellers var det måske bare os, der syntes det og den dårlige kvalitet er måske en del af designet.

Federation Square et unikt kulturelt distrikt

Federation Square et unikt kulturelt distrikt i Melbourne. Et sted der samler en kreativ blanding af attraktioner, museer og gallerier sammen med restauranter, cafeer og barer. Et område som giver masser af muligheder for underholdning.

På pladsen mellem bygningerne summede der af liv, puls og god energi med masser af mennesker. Et område der ligger smukt med udsigt ned til Yarra floden. Området bruges flittigt af de lokale til rekreative formål og er smukt integreret med de mange omkringliggende gamle smukke bygninger.

Federation Square kan bestemt også anbefaledes til et besøg, hvor du bare vil sidde på en af de hyggelige cafeer og drikker en kop kaffe eller nyder et måltid mad. Vi nød i hvert fald vores kaffe på stedet. Imens vi drak den, kiggede vi på byens mangfoldighed, livet menneskerne og den underlige arkitektur som vi stadig ikke ved om er smuk eller bare meget special.

Federation Square - Melborne, Australien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.