Gæsteblogger AR Travelservice: Drømmeferie til tyske priser

OnTrip.dk har den ære, at byde velkommen til gæsteblogger Andre Rignanese fra AR Travelservice, et mindre Rejsebureau med base i Sønderborg. Andre skriver her om alle fordelene ved, at kunne rejse ud af Tyskland, hvor der er gode penge af spare for os danskere.

Gæsteblogger AR Travelservice, Drømmeferie til tyske priserHvorfor vælge et lokalt rejsebureau, når rejser kan bookes online?

Har du nogensinde prøvet, at fortælle din computer alle de ønsker du har til din rejse? Hvor lang tid har du brugt, på at søge efter dine rejser på nettet?

Har du prøvet at lave en fejl ved din booking og derefter betalt mange penge for en rejse som du egentlig havde helt andre forventninger til?

Vi, som lokalt rejsebureau i Sønderborg, har gennem teknik, erfaring og et kæmpestort netværk mange flere muligheder, end du selv har derhjemme foran din pc, for at finde din rejse.

Gæsteblogger AR Travelservice, Drømmeferie til tyske priser

Derfor kan du spare så meget ved, at rejse fra Tyskland

At rejserne fra tyske rejseudbydere oftest er billigere end tilbud fra de danske rejsebureauer har blandt andet at gøre med at Tyskland har en momssats på kun 19% og at lønomkostningerne er meget lavere.

Derudover er rejsemarkedet i Tyskland generelt meget anderledes struktureret end i Danmark.

Der findes mange flere udbydere og man har mulighed for at vælge det antal rejsedage som man har behov for.

Gæsteblogger AR Travelservice, Drømmeferie til tyske priser

Så meget kan du spare ved at rejse fra Hamborg

Mens du ved en dansk rejseudbyder eksempelvis betaler omkring DKK 4500,- pr. person for en 7-dages rejse til Egypten på et 4-stjernet hotel med all inclusive, kan du ved at rejse fra Hamborg få en pris på DKK 3000,- pr. person for den samme rejse.

Så nemt er det at komme til Hamborg Lufthavn

Der findes utrolig mange muligheder at komme til lufthavnen i Hamborg. Vi tilbyder for eksempel en transport service hvor du kan blive hentet derhjemme i Sønderjylland og bliver kørt direkte til terminalen i Hamborg lufthavn. Prisen er her eksempelvis fra DKK 400,- pr. person afhængig af hvor mange personer der kører med og hvilken tarif man vælger. Mange af vores kunder bestiller også en parkeringsplads i Hamborg lufthavn igennem os hvor man betaler fra DKK 300,- for en uge afhængig af beliggenhed.

Men også med tog er det nemt af komme til Hamborg lufthavn. Ved mange af vores rejsetilbud er togbilletterne allerede inkluderet.

Gæsteblogger AR Travelservice, Drømmeferie til tyske priser

Hvornår skal jeg bestille for at få den bedste pris?

I Tyskland tilbyder de største tyske tour operatører ingen afbudsrejser og der gives en højere rabat jo længere tid i forvejen man bestiller. Derfor skal en sommerferie for eksempel bestilles inden marts måned i forvejen, for at opnå en rabat op til 30% af rejseprisen.

Gæsteblogger AR Travelservice, Drømmeferie til tyske priser