Godt Nytår 2015 – Til alle fra OnTrip.dk

Godt Nytår 2015. Året 2014 har været et forrygende år og været året, hvor vi (endelig) fik vores Facebook side op at køre og det har gået rigtigt stærkt. Inden for et par måneder har OnTripDK allerede fået mere end 230 “syntes godt om” på vores side. Tusind tak for det.

Godt Nytår 2014

Twitter

Sideløbende har vi bestemt ikke glemt Twitter. Under vores OnTripDK nyder vi, at Twitter er en fantastisk legeplads for at få og dele inspiration, tips og alle mulige rejserelateret ting direkte med folk fra hele verdens. Vi holder meget af dette medie som giver små, hurtige beskeder samt masser af lækre af lækre inspirerende billeder. Vores konto på Twitter nået i 2014 op på mere end 2.000 følgere og vi takker alle for at deltage.

Godt Nytår 2014

Rejsejulekalenderen

2014 var også året, hvor vi fik udgivet vores første artikel udenfor de trygge rammer, da vi deltog med et indlæg i årets rejsejulekalenderen. På Rejsejulekalenderen kan du læse vores beskrivelse af USA, sammen med de 23 andre som i har skrevet med årets tema “Mit favoritrejsemål”.

Vi er ekstra stolte af dette, da alle årets beskrivelser samles i en e-bog, hvorefter salget går til velgørende formål. Tak til Maria Erica Jensen for hendes store arbejde med kalenderen.

Godt Nytår 2014

Vores læsere

I løbet af 2014 har vi haft rigtig mange besøgende på vores blog og det er vi rigtig glade for. Vi er glade for, at vores rejseoplevelser kan være til gavn, glæde og inspiration for andre rejsefæller. Igennem året har der været rejsefæller fra 87 forskellige lande på besøg, hvor de fleste er fra Danmark, men kraftigt efterfulgt af besøgende fra USA og Brasilien.

Vores fem meste læste indlæg i 2014:

  1. De bedste rejseoplevelser i 2013
  2. Derfor skal du give din rengøring drikkepenge!
  3. Frokost på Burj Al Arab – Dubai, UAE
  4. Rostock – Tyskland
  5. Middag på Dva Jelena (Two Deer) – Beograd, Serbien

Godt Nytår 2014

Vi ser frem til et forrygende rejseår i 2015, hvor vi forhåbentlig vil kunne dele og få masser af oplevelser sammen med Jer.

Godt Nytår 2015 til jer alle.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.