Hornblower Cruise – San Diego, USA

Hornblower Cruise blev vores valg, på en dag hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Temperaturen var passeret 25 grader, så der var ingen tvivl om, hvad vi skulle opleve denne formiddag. Vi skulle selvfølgelig med Hornblower Cruise og se San Diego fra vandsiden.

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise

Vi købte den længste tur vi kunne købe hos Hornblower Cruise, som ville vare ca. 2 timer og på turen ville vi se både den nordlige og sydlige del af San Diego bugten. Vi steg om bord på denne forholdsvis store båd og fandt dejlige siddepladser øverst oppe, med frit udsyn ud over det hele hvor vi kunne nyde solens varme.

Vi fandt hurtig ud af hvorfor det hedder Hornblower cruise, hornet blev flittigt og ofte brugt under denne tur. Kaptajnen var underholdende og meget informativ – så kedeligt var det bestemt ikke. Vi nød at se byens skyline imens vi forlod kajen som denne dag var utrolig smuk og fik også opdaget, hvor tæt lufthavnen egentligt ligger på centrum i San Diego.

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Flådebasen og sæler i San Diego

Efter at have sejlet lidt tid nåede vi frem til flådebasen. Os fra lille Danmark blev hurtigt imponeret over disse kæmper til krigsskibe som tårnede sig op i bugten. En del af disse krigsskibe er lige så store bemandingsmæssigt, som en mindre by. Vildt og et meget fascinerende syn, selvom det der med krigsting ellers ikke lige er os.

Efter vi havde set flådebasen, sejlede vi tilbage til udgangspunktet for derefter at fortsætte til den nordlige del af bugten. I den nordlige ende af bugten bor der en sælkoloni som vi skulle op at besøge. De mange sæler, lå bare og solede sig imens alle turisterne kiggede på, men søde er de da.

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Ubåden var en bonusoplevelse

Vi var desuden så heldige at få en bonus oplevelse. Vi så en ubåd. Vi ved ikke om denne ubåd var på en øvelse eller om den var på vej ud af bugten til Stillehavet, men fascinerende var det. Vi har aldrig været så tæt på en ubåd i havet. Det var en anderledes og spændende oplevelse, vi lige fik med på vores tur.

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

En god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med Hornblower og kan bestemt anbefale en sejltur med Hornblower cruise, hvis du kommer forbi San Diego. San Diego er virkelig en smuk by set fra søsiden. Vi havde dog også glæde af oplevelsen i nogle dage bagefter. De dumme danskere, havde da lige glemt, det der med at tage solcreme på. Hvor dum kan man lige være?

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center