Husk vaccination før du rejser – Rabatkode på 10%

“Husk vaccination før du rejser” er udarbejdet af OnTrip.dk i samarbejde med rejseklinikken.dk, der tilbyder alle læser af OnTrip.dk en rabat på 10% på din næste vaccination.

Hvis der er en ting, som på et øjeblik kan ødelægge din rejse, så er det sygdom. Heldigvis kan du undgå flere sygdomme, ved at sørge for at blive korrekt vaccineret før afrejsen.

Vi har derfor talt med Rejseklinikken, der fra deres lokaler i Charlottenlund i mere end 15 år har ydet professionel og specialiseret rådgivning med hensyn til rejsevaccinationer.

Husk vaccination før du rejser

I Rejseklinikken kan du få rådgivning om rejsemedicin og de forskellige sygdomme, som der findes ude i verden, f.eks. malaria, dengue feber, kolera, rejsediarre og gul feber og meget mere.

Så selvom vi i virkeligheden ikke ønsker, at forbinde glæden ved rejseplanlægningen med sygdom, så er det vigtigt lige at tjekke om du bør vaccineres inden du rejser. Du kan med fordel besøge rejseklinikken.dk. Her er samlet en masse nyttig information – her kan du også bestille tid direkte på deres hjemmeside – de har også aftentider.

Syg i Bangkok - Thailand

Lande oversigt

Rejseklinikkens hjemmeside indeholder en landeopdelt oversigt, hvor du kan finde dit rejseland i alfabetisk orden. På oversigten over landet kan du læse rejseklinikkens helt overordnede anbefalinger til vaccinationer. En anbefaling til lige præcis det land, som du skal besøge. Oversigten er desuden opdelt i om det er en kortere rejse på under 3 uger eller en længere rejse på over 3 uger.

Du skal dog være opmærksom på at oversigten, kun tager hensyn til tiden du er på destinationen. Den tager ikke alle mulige andre forhold, der kan have indflydelse på hvad Rejseklinikken vil anbefale dig af vacciner, til din individuelle rejse.

Sygdomme og vacciner

Når du har fundet dit rejseland, kan du fortsætte med at læse om de enkelte sygdomme under punktet ”Sygdomme og vacciner”. Her står i klart og tydeligt sprog om de enkelte sygdomme som du kan undgå ved at blive vaccineret.

Nyheder

Rejseklinikken holder sig også konstant opdateret. I sektionen Nyheder, kan du læse de sidste nyheder angående tropesygdomme, udviklingen i evt. epidemier med meget mere – altid et godt sted at følge med i hvad der sker i verden.

Disse oplysninger kan du også få ved, at følge Rejseklinikkens facebookside.

At rejse med børn

Det er selvfølgelig også vigtigt at huske, at børnene skal vaccineres til en kommende rejse. På rejseklinikken har de også stor erfaring i vaccinationer af børn. Der bliver benyttet små tricks til at aflede børnene, som f.eks. kan være en snak om zebratæppet på lejet eller dyre billederne på væggen.

For at gøre det så behageligt som muligt for børnene, bliver der brugt de tyndeste nåle. Der stikkes gennem en lille plade med små dupper, så stikket mærkes mindst muligt.

Rejseshoppen

På rejseklinikken har du også mulighed for, at købe myggespray, myggenet, støttestrømper og meget mere til din rejse.

Syg i Bangkok - Thailand

Priser

Se priserne på de enkelte vaccinationer og husk vores OnTrip.dk rabatkode. Prisoversigten giver dig et godt overblik over de forskellige priser på vaccinationer. I forbindelse med vaccinationen er al rådgivning, udstedelse af relevante recepter og skriftlige vejledninger gratis. Rejseklinikken indberetter beløbet til Sygesikring Danmark. Hvis du er medlem af Danmark, gruppe 1, 2 eller 5 får du 50% af udgifterne refunderet.

Tilbage er kun at bestille tid, hvilket også kan ske online, bare udfyld felterne og ønsker til tidspunkt.

Du kan selvfølgelig også ringe til Rejseklinikken på 39.63.01.15. Hvis de ikke lige tager telefonen, skal du bare indtale dit navn og telefonnr. – så bliver du hurtigt ringet op.

Rabatkode

I samarbejde med Rejseklinikken tilbyder OnTrip.dk en rabatkode, som automatisk 10% rabat på alle typer af vacciner. Du oplyser koden ved tidsbestillingen.

”OnTrip.dk10”

Bemærk, at rabatkoden ikke kan bruges til japansk hjernehindebetændelse eller i forbindelse med andre rabatordninger.

Så vigtig: Husk vaccination før du rejser.

  • Indlægget er lavet i samarbejde med rejseklinikken.dk
  • Billeder og tekst er leveret af OnTrip.dk

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.