Hyggelige Georgetown – Washington D.C., USA

Hyggelige Georgetown er en oase i Washington D.C. Det kan næsten beskrives som, at være i en landsby midt i en storby. Georgetown er charmerende med masser af gamle smukke byhuse, små butikker, restauranter og cafeer.

Georgetown - Washington D.C., USA

Butikkerne

Her i det hyggelige Georgetown, er også de store kædebutikker rigt repræsenteret. Men selv kædebutikkerne er anderledes og hyggelige. Det er fordi butikkerne, er blevet en del af de små flotte gamle byhuse og dermed kan kvarteret bibeholde sin charme. Da vi var i Georgetown, vrimlede det mennesker. Mennesker som var ude at shoppe, i alle de små butikker. De hyggede sig, nød den gode stemningen, de smukke bygninger og stedet er bestemt meget populært.

Hyggelige Georgetown

Vi hyggede os også i denne lidt gemte oase. Vi nød det faktum at være i en storby men at kunne have følelsen af, at være i en lille landsby. Vi kiggede på mennesker, drak kaffe, shoppede og sluttede dagen af med et godt måltid mad, på en af de mange restauranter.

Georgetown - Washington D.C., USA

Georgetown - Washington D.C., USA

Georgetown - Washington D.C., USA

En rigtig god stemning

Hvor selve Washington D.C. og Downtown er fascinerende med de mange bygninger og monomenter, så har Georgetown stemningen. Det er en god oplevelse at bevæge sig rundt i området, som har en helt fantastisk atmosfære. Det er bestemt en perle, som du ikke skal lade være med at besøge hvis du er i Washington. Hyggelige Georgetown, kan vi bestemt anbefale at du kigger forbi.

Old Stone House

Du finder også i hyggelige Georgetown, det ældste hus i Washington. Det er bygget i 1765 og kaldes Old Stone House. Det var tidligere en mindre træhandel med butik i stueetagen og beboelse ovenpå. I 1953 købte den amerikanske regering bygningen. I dag kan du nyde det smukke granithus udefra eller besøge det indenfor.

  • Åbningstider onsdag – søndag fra kl. 12-17.

Georgetown - Washington D.C., USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.