Koh Samui en lille Paradis ø – Thailand

Koh Samui en lille Paradis ø, var dagens mål. Fra Bangkok fløj vi en time sydpå til Koh Samui eller som thailænderne selv siger Samui. Samui er på størrelse med Møn og er en meget frodig lille Bounty ø. Den er på godt og ondt en turist ø, primært centreret omkring Chaweng beach på øens østlige side.

Koh Samui

Vores plan på Koh Samui

Vi valgte at komme lidt længere ud på nordsiden af øen, væk fra den værste turisme. Vi ville derud hvor den gamle backpacker Mae Nam, stemning stadig skulle være intakt. Efter 5 dage med en hytte direkte på stranden, ville vi nordvest på, over til et 5-stjernet ressort, hvor der skulle sættes fokus på forkælelse og fordybelse.

Koh Samui

Vores første møde var positivt

Første møde med Samui, skuffede os bestemt ikke. Lufthavnen på Samui er fantastisk og på en pudsig måde romantisk. Den er præcis som den skal være på en Bounty ø. Vi blev hentet fra flyet i små åben sjove Tivoli-lignede vogne og kørt ind til ankomsthallen. Koh Samui en lille Paradis ø – ja bestemt vi var allerede overbevist.

Hele lufthavnen er åben og er et bambus lignede hus med et (og ja – der er kun ét enkelt) bagagebånd i midten. Omgivelserne er som en botanisk have med små stier, vand og palmer. Den smukkeste lufthavn vi til dato har set.

Vi havde bestilt transport via vores hotel og vores chauffør stod heldigvis og ventede på os. På Samui er det ikke så let at få transport. Der er bl.a. ikke nogle tuk tuker, få taxaer og busser. Omkostningerne til transport er rimelig høje på den lille ø, i forhold til andre steder i Thailand.

Vi nød med det samme roen og den smukke natur som var en stor kontrast til larmende livlige Bangkok.

Velkommen til Paradis!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.