Mae Nam er en backpacker by – Koh Samui, Thailand

Byen Mae Nam er en backpacker by, som vi boede i på Koh Samui og som engang var kendt for sin backpacker indkvartering. I dag tilbyder Mae Nam indkvartering fra budget bungalows til 5-stjernet boutique hoteller. Byen ligger smukt ved den lange sandstrand og med udsigt til øen Koh Phangan.

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Et gammelt backpackerområde

Byen Mae Nam er en backpacker by og det bærer den stadig meget præg af. Her er der nemlig stadig masser af budgetvenlige overnatningssteder. Steder som kun består af en seng, bad og som regel et par stole udenfor døren. Beliggenheden fejler dog intet, for den er direkte ned til stranden. Udvalget af barer og restauranter, bærer også helt klart præg af denne afslappet kultur. En by, der efter vores mening er lidt hippie-agtig.

Mae Nam, Koh Samui Thailand

 

Det kinesiske tempel

I byen er der et meget anderledes og spændende kinesisk tempel, som bestemt er værd at besøge. Det er meget mere farverigt end de buddhistiske templer. Det har en masse drager, som udsmykning både ude og inde bygningen. Et lille tempel som bestemt er med til at sætte kulør i gadebilledet.

 

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Der er en hyggelig stemning i Mae Nam

Stemninger er hyggelig i den lille søvnige thailandske by og meget autentisk, hvilket gjorde vores besøg dejligt. Byen er selvfølgelig turistpræget, men ikke mere end de andre byer på Koh Samui. I Mae Nam er hverdagen stadig det mest markante i gadebilledet og ikke alle de mange sædvanlige souvenirers butikker.

Der er en del restauranter som ligger ved stranden med en dejlig direkte udsigt til havet. Naboen til vores hotel var en sådan strandrestaurant, hvor vi spiste et par gange og nød den udmærket mad sammen med kolde øl og selvfølgelig den fantastiske udsigt.

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Mae Nam, Koh Samui Thailand

Mae Nam, Koh Samui Thailand

 

Tip til Mae Nam – Torsdags Marked

Hver torsdag er der et ugentlige marked i gågade i byen. På markedet er det både lokale og turister, som samles på gaden nær det kinesiske tempel. Udover en masse boder, opstår der også små barer og de lokale bands spiller musik.

Husk også at hvis du ankommer, som vi gjorde på en torsdag kan man ikke kører ned til hotellet. Du bliver i stedet sat af oppe ved hovedgaden og skal gå ned gennem markedet med din bagage.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.