Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus – Wasington D.C., USA

Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus i Washington D.C. Vi fornemmede også magten og kunne fra afstand se, at den smukke hvide bygning var godt bevogtet. Vi skulle selvfølgelig også tæt på bygningen og opleve den. Fra bagsiden af bygningen, kunne vi faktisk komme overraskende tæt på og igennem et jerngitter se bygningen.

Magtens centrum er Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

 Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus

Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus. Det har været beboet af USA’s præsidenter siden 1800 tallet og rummer hele 132 værelser. Det er nok en af de mest fotograferede bygninger i verden og er virkelig et symbol på et af verdens største magtcentre. Men bare som bygning er Det Hvide Hus også en god oplevelse.

På forsiden af Det Hvide Hus, efter den store plæne, er et stort parkområde. Her kunne vi nyde at gå rundt, imens vi kiggede på den bygning, hvor en af verdens mest magtfulde personer bor.

Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Præsident Obama landede med din helikopter

Vi var heldige af få en bonus oplevelse. Imens vi opholdt os i parken, hørte vi en overdøvende larm, som viste sig at komme fra en enorm helikopter. Vi havde dog godt nok også undret os over, hvorfor et stort område op imod Det Hvide Hus der var afspærret. Nu fik vi forklaringen.

Præsident Obama landede simpelthen på græsplænen, foran sit hjem imens vi var der. Det var virkelige en rigtig stor bonus oplevelse og på en eller anden måde, var det også lidt uvirkeligt. En af de mest magtfulde mennesker i verden, var helt uventet og på et øjeblik meget tæt på os. En ret vild oplevelse, som vi er rigtig glade for at kunne tage med os.

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Tip til dit besøg ved Det hvide hus

Vi var heldige. Vi oplevede, at præsidenten helikopter landede imens vi var i området, ved Det Hvide Hus. Du vil evt. også kunne opleve det for præsidentens aftaler er nemlig offentlig tilgængelige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center