Mount Victoria et smukt udsigtspunkt – Wellington, New Zealand

Mount Victoria et smukt udsigtspunkt i Wellington, som giver dig en imponerende udsigt over Wellington, lufthavnen og havet. Turen derop er i sig selv en smuk tur som foregår ad masser af snoede veje. Vi tog derop sidst på dagen, med håbet om en smuk solnedgang.

12 Postkort fra New Zealand

 

Wellington

Wellington

Vores tur til Mount Victoria

Efter vi havde mast vores lange lemmer ind i Renes lille jeep var vi klar til at tage af sted. Vi skulle nu besøge det smukkeste og bedste udsigtspunkt i Wellington. Vi havde en smuk køretur dertil som foregik op af en meget snoet vej med masser af hårnålesving. Til sidst endte vi oppe på toppen af bjerget, som er 196 meter højt. Bjerg er måske så meget sagt, for det er vel nærmere en bakke når det kun er 196 meter.

Heroppe fra havde vi en meget smukt 360 graders udsigt over Wellington by. Vi kunne se havnen, havet og den lille lufthavn. Vi var heldige med nogenlunde klart vejr og ikke så meget blæst, som der ofte er på Mount Victoria. Vi stod og nød den begyndende solnedgang som gav et smukt blødt lys.

På toppen af bjerget, er der mange skilte med informationer omkring vinden og hvor meget det egentlig blæste på dette sted. Meget interessant læsning omkring kuldefaktor og vindhastigheder.

Wellington

Mount Victoria et smukt udsigtspunkt

Mount Victoria et smukt udsigtspunkt og en rigtig god oplevelse. Bare turen op ad bjerget var en oplevelse i sig selv. At se Wellington badet i den tidlige solnedgang, er en af de oplevelser som ingen ord kan retfærdiggøre. Selv om vores billeder giver dig en ide om hvor smukt det var, kan disse heller ikke gengive det rigtige billede af naturen og dens skønhed.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.