Old Sacramento et levende museum – Sacramento, USA

Old Sacramento et levende museum som tager dig med, på en rejse tilbage i tiden. Du bliver først mødt af den gyldne bro Tower Bridge som pryder indgangen til Old Sacrament. Den indikerer og er vartegnet for Californien, som har sit kælenavn Den Gyldne Stat, opkaldt efter alle guldfundene.

Sacramento

Sacramento

Sacramento

Old Sacramento et levende museum 

Ti gadeblokke som var et slumområde i 1960èrne, er nu ombygget til Old Sacramento et levende museum. Et kvarter med plankefortov, gaslamper, diligencer, hjuldamper på floden, masser af forretninger og restauranter.

Stedet ligger ned til floden Sacramento og i sommermånederne er der mulighed for at sejle på floden. I området ligger der et jernbane museum som fortæller historien om de 12.000 kinesere, der kæmpede med at byggede jernbanen i USA. Der er desuden 21 flotte lokomotiver og togvogne som du kan kigge på.

Sacramento

Sacramento

Sacramento

Hvordan er der så at besøge Old Sacramento?

Old Sacramento et levende museum er et meget hyggeligt område at gå rundt i. Vi syntes nu, helt klart at det var en turistfælde. Det virkede ikke specielt autentisk og det bar tydeligvis præg af at være lavet i nyere tid. Den omkringliggende motorvejs larm bidrog heller ikke særlig positivt til at der var en hyggelig stemning

Butikkerne er også typiske souvenirbutikker som efter vores mening mest har ubrugelig ting. Det er nok også fordi vi ikke selv dyrker at købe souvenirs. Der er selvfølgelig også masser af is – og eller slik-butikker, så du har masser af muligheder for at købe noget til den søde tand. Vi valgte at bruge lidt tid på at sidde og nyde en kop kaffe. Vi kiggede på stedet og menneskerne, hvilket jo altid i sig selv er en hyggelig beskæftigelse.

At en by gør noget er jo positivt. Kvarteret er også blevet populært og turisterne valgfarer da til stedet. En rimelig godt alternativ, i stedet for det slumkvarter som lå her før i tiden. Men at kalde det Old Sacramento, må siges at være en tilsnigelse.

Sacramento

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.