Området omkring Det Hvide Hus – Washington D.C., USA

Området omkring Det Hvide Hus var nærliggende at opleve, efter at først havde set Det Hvide Hus og den omkringliggende park. Nu skulle vi se resten af Washingtons momenter. Selve området er stort, imponerende og der er meget at kigge på. 

Området omkring Det Hvide Hus - Washington D.C., USA

Washington Monument

Det første vi stødte på i området omkring Det Hvide Hus, var Washington Monument. Det imponerende momoment raver op i landskabet med sine 169 meter. Et monument der er så højt, at det kan ses på lang afstand. Det er rigtig smukt bygget i kridhvid marmor. Washington Monument blev ikke mindre smuk, da vi efterfølgende gik langs med de store vandbassiner og kiggede tilbage. Her fik vi et fantastisk kig til både Washington Monumentet og Capitol Building.

Området omkring Det Hvide Hus - Washington D.C., USA

Vietnam Veterans Memorial

Vi forsatte vores tur gennem endnu et smukt parkområde. Det næste vi stødte på var Vietnam Veterans Memorial. Her er der på en 75 meter lang sort granitvæg indgraveret navene på de 58.253 soldater, som døde i Vietnam krigen. Navnene står i kronlogisk rækkefølge alt efter, hvornår de faldt i krigen. Et bevæget og meget sørgeligt syn.

Området omkring Det Hvide Hus - Washington D.C., USA

Området omkring Det Hvide Hus - Washington D.C., USA

Lincoln Memorial

I området omkring Det Hvide Hus, finder du endnu et fantastisk bygningsværk, Lincoln Memorial. Et meget imponerende og ikonisk bygningsværk. I dag er Lincoln Memorial også kendt for Martin Luther King’s legendariske tale “I have a dream” fra 1963. Fra dette sted talte Martin Luther King til over 200.000 mennesker, om lige rettigheder for alle.

Som bygning har Lincoln Memorial 36 smukke enormt høje doriske søjler, der symboliserer de 36 stater, som USA bestod af på det tidspunkt, da Lincoln døde.

Området omkring Det Hvide Hus - Washington D.C., USA

Området omkring Det Hvide Hus

Det var bestemt en rigtig god tur, hvor vi fik sat indre billeder på mange af de alle de monumenter og bygninger som vi så tit har set i TV. Solen skinnede med en behagelig lun temperatur, hvilket ikke gjorde vores oplevelse dårligere.

Området omkring Det Hvide Hus - Washington D.C., USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Læs Privatlivspolitik

Følg os på kommende rejser:

Thailand – hvor ukendte områder skal udforskes, bounty øer besøges og livet skal nydes i pulserende Bangkok. 

OnTrip.dk
CVR: 37901598

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Translate »

Privacy Preference Center