OnTrip.dk billede i rejsemagasinet Where2go

OnTrip.dk er stolte og glade for, at vi har fået offentliggjort et af vores rejsebilleder i næste nummer, af det trykte rejsemagasin Where2go.

OnTrip.dk billede i rejsemagasinet Where2go

Billedet er taget på vores rejse til Riga i efteråret 2015 og viser et smukt kig udover Riga by, med det karakteristiske TV-tårn i baggrunden. I forgrunden ses lidt af muren fra udsigts platformen på det Lettiske Videnskabsakademi.

Riga, Valgt som billede til rejsemagasinet, Where2godk
Riga, Valgt som billede til rejsemagasinet, Where2godk

Where2go er et rejsemagasin der udgives af Aller og distribueres gratis sammen med flere af Allers andre medier og har et samlet oplag på omkring 110.000 eksemplarer. Billedet er med i magasinet, der udkommer i december.

OnTrip.dk billede i rejsemagasinet Where2go

Udover at vi fik æren af, at vores billede kommer i magasinet, vandt vi også en stak rejsebøger.

OnTrip.dk billede i rejsemagasinet Where2go

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2017 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »