OnTrip.dk indleder samarbejde med Travelmarket

Vi indleder samarbejde med rejsesøgemaskinen Travelmarket. Dermed får OnTrip.dk chancen for, at nå ud til endnu flere mennesker rundt om i Danmark. Travelmarket er en af de store aktører indenfor rejsesøgemaskiner på nettet og fremover vil deres mange brugere få mulighed for, at læse rejseartikler skrevet af OnTrip.dk.

OnTrip.dk indleder samarbejde med Travelmarket

Hvad betyder samarbejdet

  • Fremover vil de mange brugere af travelmarket.dk få fornøjelsen af løbende at kunne læse rejseartikler skrevet af OnTrip.dk.
  • Gennem samarbejdet med Travelmarket kommer OnTrip.dk også snart til at kunne tilbyde en flybillet søgebanner. Fra denne vil du direkte fra OnTrip.dk kunne begynde søgningen efter de helt rigtige flybilletter, så du kan komme ud og opleve verden.

Samarbejde med Travlemarket får ingen betydning for artikler og indlæg på OnTrip.dk, hvor vi som altid siger og skriver tingende, som vi mener de er.

Hvem er Travelmarket

Travelmarket er den rejsesøgemaskine på nettet der har Danmarks største udvalg af rejser. De er samlet på et sted og giver dig muligheden for at sammenligne priser på fly, hotel, charter og pakkerrejser.

Travelmarket er selvfølgelig gratis at benytte og tilbyder samtidig prisgaranti. Dermed har du sikkerhed for, at du får den billigste flybillet i markedet, når du bestiller. Garantien betyder, at Travelmarket refunderer prisforskellen, hvis du efterfølgende kan finde flybilletten, som du bestiller via travelmarket.dk, billigere et andet sted på internettet.

Travelmarket Logo

Hvorfor indleder vi et samarbejdet med Travelmarket?

Vi bag OnTrip.dk, elsker at skrive om rejser og alt det der kommer før, under og efter din rejse. Vi elsker at kunne inspirere og informere om sjove og spændende rejser rundt om i vores fantastiske verden. Så at få muligheden for, at blive bidragsyder af rejseartikler til Travelmarket er selvfølgelig en mulighed, som vi både er glade for og stolte over. Vi glæder os, til samarbejde med Travelmarket.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Læs Privatlivspolitik

Følg os på kommende rejser:

Thailand – hvor ukendte områder skal udforskes, bounty øer besøges og livet skal nydes i pulserende Bangkok. 

OnTrip.dk
CVR: 37901598

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Translate »

Privacy Preference Center